Thermo Burner kullanırken aynı zamanda L-Carnitine kullanılmalı mı?

onurexe

Picopat
Daha fazla  
Arkadaşlar Thermo Burner ve L-Carnitine alacaktım ama acaba L-Carnitine gerek var mı merak ediyorum. Sizce ikisini de kullanmalı mıyım?

Arkadaşlar Thermo Burner ve L-Carnitine alacaktım ama acaba L-Carnitine gerek var mı merak ediyorum. Sizce ikisini de kullanmalı mıyım?
Yağ yakmak için kullanmak istiyorsan kalori açığı vermediğin sürece bu ürünler bir işe yaramaz. 400 kalori açığı ve kardiyo ile çok rahat yağ yakabilirsin.

Yağ yakmak için kullanmak istiyorsan kalori açığı vermediğin sürece bu ürünler bir işe yaramaz. 400 kalori açığı ve kardiyo ile çok rahat yağ yakabilirsin.

Onu biliyorum zaten hocam şu anda da kalori açığı yapıyorum zaten sorduğum şey şu ikisinin etkisi farklı mı diyorum birini kullanınca diğerini kullanmaya gerek var mı?

Onu biliyorum zaten hocam şu anda da kalori açığı yapıyorum zaten sorduğum şey şu ikisinin etkisi farklı mı diyorum birini kullanınca diğerini kullanmaya gerek var mı?
Hocam demek istediğim bu ürünlere boşa para vermenize gerek yok. Thermo burner içindeki uyarıcılar sayesinde metebolizmayı %3 belki hızlandırıyordur, aynı etkiyi kahve içerek de alabilirsiniz. L-Carnitine ise yağları mitokondiriye daha hızlı taşıyıp daha hızlı yağ yaktırıyor fakat %3 etkisi belki vardır.
Sonuç olarak yağ yakımı konusunda verilen paraları hakedecek etkileri yok. Kullanmak istiyorsan tek tek ya da ikisini de kullanabilirsin sorun olmaz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı