ThinkBook 15 G2 vs MSI Modern 14 B11SBL-473XTR

Bütçe
7000-8000-9000tl
Thunderbolt yok, parmak izi yok bu kadar şey yeter ne kadar MSI olsa bile alamam oyuncu bilgisayarı alsam nasıl olur acaba yazılım için yoksa bu yeter mi sizce?
Ne için kullanacağınıza bağlı. Mesela batarya olarak 45Wh bu cihazdan daha iyisi olabilir. Oyun oynamayacaksanız Ryzen versiyonu daha uzun sarj süresi sunacaktır. Lakin Thunderbolt portu yerine Type-C oluyor onlarda. Tamamen sizin tecihlerine bağlı.

Nasıl bir kullanımda ekstra güç ayarı falan yapıp kullanımı düşürdün mü peki ?
Hayır hiçbir ayar yapmadım geldiği gibi kullanıyorum hatta çoğunlukla video izliyorum youtubedan ve foruma bakıyorum ona rağmen böyle.
Şuanda şarj %95 ve 8 saat var yazıyor tahmini sürede.

Ekranı nasıl sence ,canlı mı ?
Bendeki modelde %100 srgb ve 300 nit parlaklık olunca fark ediyor bayağı gayet canlı bence, S10 telefonum var qhd amoled ekranlı arasında birazcık fark var canlılık açısından full parlaklıkta.

Okulda kullanacağım müfredata göre ama ben Python, JavaScript ve C++ ile başlamak istiyorum oyun programlama istemiyorum zaten software developer ya da Back-End developer.
Okulda kullanacağım müfredata göre ama ben Python, JavaScript ve C++ ile başlamak istiyorum oyun programlama istemiyorum zaten software developer ya da Back-End developer.

Gerçi JavaScript Front-End de ben seviyorum Full-stack oluyorum ama işte.
Yazılım için kullanacağım, okulum için. AMD bakabilirim ama Thunderbolt kullanımlarına geçersek bu fiyata çok iyi olur.(tam olarak thunderbolt her yerde kullanılırsa tabii ki de istiyorum yani)
Ama o AMOLED bu IPS ekran tabii telefon vs laptop ekranı nasıl olur bilemiyorum.

Son düzenleme:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Type-C girişi ile aynı yeni nesil değil ama 4 yeni nesil 40Gbps hız sağlıyor genelde bilgisayar, telefon şarj etmeye ekran bağlamaya ve veri aktarımı sağlıyor.
15watttan 100watta kadar şarj edebiliyor hatta bilgisayardan bilgisayara şarj bile edebilir iki 4k ekrana görüntü verebiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…