Thırty One 31 pre-workout caffeıne Plus alınır mı?

Berk41

Hectopat
Yer
Kocaeli
Pre workoutu alma sebebim antrenmandaki focusumun artması kilo vermeme yardımcı olması vs. almayı planladığım sebep bu. Ürün epey bir eleştirilen ürün etkisi çok iyi olsa da kötü yanları oluyor. Bu konu hakkında bilgili çok kişi olacağını sanmıyorum ama. Kullanan var mı veya tecrübelerini paylaşacak biri var mı?

Besin içeriği (15 g)

Sitrülin malat: 6000 mg.
Beta alanin: 4000 mg.
Taurin: 3000 mg.
Arjinin AKG: 1350 mg.
Kafein: 450 mg.
Sodyum: 200 mg.
(Bir ölçek 15 veya 20 gram olması lazımdı yanlış değilsem.)

Ürün linki: THIRTY ONE 31 PRE-WORKOUT -CAFFEİNE PLUS

Son düzenleme:
Pre workoutu alma sebebim antrenmandaki focusumun artması kilo vermeme yardımcı olması vs. almayı planladığım sebep bu. Ürün epey bir eleştirilen ürün etkisi çok iyi olsa da kötü yanları oluyor. Bu konu hakkında bilgili çok kişi olacağını sanmıyorum ama. Kullanan var mı veya tecrübelerini paylaşacak biri var mı?

Besin içeriği (15 g)

Mantıklı olabilir ben indirimdeyken düz pre workout + beta alanin + sitrülin ve kafein almıştım kendim hazırlıyorum bu ürünü görsem almazdım bitince deneyeceğim.

Oranları benim karışımımla aynı daha uygunada geliyor ancak ne kadar güvenilir bilemediğim için bir şey söylemek zor kullanırsam yazarım.

Tek sıkıntı yüksek kafein veya sitrülin kalp çarptıntısı yapabiliyor.

Günlük 6000mg sitrülin normal bir sıkıntı çıkmaz ama işte şüphe duyuluyor tabii ki.

ChatGPT böyle cevap veriyor.

1725801414127.png

Günlük 6000mg sitrülin normal bir sıkıntı çıkmaz ama işte şüphe duyuluyor tabii ki.

ChatGPT böyle cevap veriyor.

Eki Görüntüle 2305809
Zaten 5-7g günlük alınabilir ama dediğiniz gibi şüphe var kreatinden dolayı her ne kadar 3 litre su içsekte korku oluyor bence kafein sıkıntı zaten SB’den americano aldım içine kafein hapı falan attım 600mg kafein aldım ölüyorduk :D günlük 300mg üstüne çıkılmaması gerek bence, eğer çıkılacaksada 1-2 seferden bişey olmaz.

Besin içeriği (15 g)

Aldınızmı benimde prem bitti kingsize veya bunu alacağım aynı fiyatlar 900 küsür

Son düzenleme:
Zaten 5-7g günlük alınabilir ama dediğiniz gibi şüphe var kreatinden dolayı her ne kadar 3 litre su içsekte korku oluyor bence kafein sıkıntı zaten Sb'den americano aldım içine kafein hapı falan attım 600mg kafein aldım ölüyorduk :D günlük 300mg üstüne çıkılmaması gerek bence, eğer çıkılacaksada 1-2 seferden bir şey olmaz.

Aldınız mı benim de prem bitti kingsize veya bunu alacağım aynı fiyatlar 900 küsur.

Evet aldım dün kargo ile geldi deneme fırsatım halen olmadı. Fakat caffeine Plus yerine pembe olanını aldım tadını test etmek için ufak bir ölçek aldım berbat ötesi bir şey ama tadın önemli olmadığını göz önünde bulundurmak lazım.

Link: THIRTY ONE 31 PRE-WORKOUT

Technopat Haberler

Geri
Yukarı