Bildiğiniz veya bilmediğiniz üzere film bugün çıktı. Film beklentilerimi kesinlikle karşıladı. Gerek görsel efektler gerek oyunculuklar mükemmel hiç sırıtmıyordu. Thor (chris hemsworth) Endgame'den sonraki halini anlatıyor. Filmi izlemeniz için Thor 1, Thor karanlık dünya, Thor Ragnarok ve Avangers filmlerini izlemeniz gerekiyor. Filmde karakterin gelişimini anlatmışlar o göbekli halinden nasıl çıktığını. Çok güzel işlenmişti o kısım. Filmde heimdal(idris elba)'nın çocuğu axl(keiron l. Dyer)'da bulunuyor. Filmde Jane Foster(natalie portman) kanser. Ve aklına mitoloji kitabından bir fikir geliyor. Mjolnir hakkında layık kişinin iyileştirme kişiyi "mükemmel iyileşme" özelliğini görüyor. Ve balıkcı kasabasındaki yeni asgarda gidiyor. Ve Mjolnir'e layık oluyor.
Thor, jane ile karşılaşıyor ve ilk görüşte tekrar aşık oluyor. Filmdeki düşmanımız gorr the god butcher(christian bale). Yeni Asgard'lı çocukları kaçırıyor. Duşmanımızn kızı ölüyor ve onu geri getirmek için stormbreaker'dan oluşan gokkuşagı koprusunun izine ihtiyacı var. Bu sayede geçidi açabilecek. Ve kızını tekrar görebilecek. Jane foster ölüyor ve Valhalla'ya gidiyor. Düşmanımızın kızı da artık Thor abimizin çocuğu oluyor.
Axl'da Thor'un güçlerine erişti. Stormbreaker'a layık.
Filmi ben çok beğendim birçok kişi daha çıkmadan çok kötü falan demiş. Bence gayet işlenişi olsun konu gidişatı olsun gayet güzeldi. Çocuk oyuncular bile sırıtmıyordu.
Thor, jane ile karşılaşıyor ve ilk görüşte tekrar aşık oluyor. Filmdeki düşmanımız gorr the god butcher(christian bale). Yeni Asgard'lı çocukları kaçırıyor. Duşmanımızn kızı ölüyor ve onu geri getirmek için stormbreaker'dan oluşan gokkuşagı koprusunun izine ihtiyacı var. Bu sayede geçidi açabilecek. Ve kızını tekrar görebilecek. Jane foster ölüyor ve Valhalla'ya gidiyor. Düşmanımızın kızı da artık Thor abimizin çocuğu oluyor.
Axl'da Thor'un güçlerine erişti. Stormbreaker'a layık.
Filmi ben çok beğendim birçok kişi daha çıkmadan çok kötü falan demiş. Bence gayet işlenişi olsun konu gidişatı olsun gayet güzeldi. Çocuk oyuncular bile sırıtmıyordu.