ThrottleStop kullandıktan sonra i5 11600K kendisini 4.6 GHz'den 3.6'ya sabitlemeye başladı

20250524_191126.jpg

Anakartım değerleri değiştirmeme izin vermiyor. Eskiden kesinlikle 4.9 görüyordu ancak şu an görmüyor. Ama eskiden görüyorsa ve bu ayarlarda böyle ise nasıl oluyor anlayamadım. OC veya voltaj değişimi hiçbir şeye izin vermiyor anakart.

@Mustafa.Kaan yardımların için teşekkürler. Daha önemlisi vakit ayırdığın için teşekkürler. İyi günler dilerim.

Son düzenleme:
@Mustafa.Kaan yardımların için teşekkürler. Daha önemlisi vakit ayırdığın için teşekkürler. İyi günler dilerim.
Estağfirullah hocam, denedik. UV konularında detaylı bilgim olsaydı direkt çözebilirdik belki, sağlık olsun. Laptopa FIVR sekmesi kilitli CPU koyanlar utansın iyi akşamlar.

@erengore Bir göz atabilir misin acaba? İnternette gezinirken intel'in core hızını cache'den 300 mhz daha düşük ayarlattığına dair bir şey okudum. Bu benim rakamım ile de örtüşüyor ancak K yani unlocked bir işlemcim olmasına rağmen neden bios'ta veya windows'ta değişiklik yapamıyorum bununla ilgili?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı