Size bu seti anlatamam hissini ama alıcağınız thrustmaster ile cidden anlaşılabilir bir fark olucak 3-4k için asla diğerine bakmanızı tavsiye etmem yazık edersiniz bir yerde moza var. Forza assetto f1 de h vites ile işiniz ne ki onuda anlamadım zaten shifter kullanılıyor f1 tarzı oyunlarda. Direct drive bambaşka bir his thrustmaster gerçekten rakibi değil.
Debriyaj da ek olarak satılıyordu sanırsam. Bence ikinci el setlere bakın derim mozanın eğer bütçeniz 25k ya kadar çıkabiliyorsa güzel setler var her şeyi hazır.
Size bu seti anlatamam hissini ama alıcağınız Thrustmaster ile cidden anlaşılabilir bir fark olacak 3-4K için asla diğerine bakmanızı tavsiye etmem yazık edersiniz bir yerde moza var. Forza assetto F1 de h vites ile işiniz ne ki onu da anlamadım zaten shifter kullanılıyor F1 tarzı oyunlarda. Direct Drive bambaşka bir his Thrustmaster gerçekten rakibi değil.
Güç konusuna gelirsem fazlasıyla güçlü. Motosiklet kazası sebebiyle iki kolum kırıldı ikisinde de platinler var. Hala iyileşme sürecindeyim. FFB %100 ayarda kalmış assetto'da kaza yaptım. Platin oynayacaktı yerinden.