Jroxy Kilopat Katılım 21 Aralık 2018 Mesajlar 370 Çözümler 3 Yer Sivas Daha fazla Meslek Öğrenci 3 Ağustos 2019 #1 Merhaba ben tasarıma yeni başladım. Oyun thumbnailleri yapıyorum. Ama 'PNG' formatlı dosya bulamıyorum fazla. Bunları nasıl elde edebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 3 Ağustos 2019
Merhaba ben tasarıma yeni başladım. Oyun thumbnailleri yapıyorum. Ama 'PNG' formatlı dosya bulamıyorum fazla. Bunları nasıl elde edebilirim?
yyildirayy Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 18 Ocak 2013 Mesajlar 2.601 Çözümler 7 Yer İstanbul/Silivri Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2019 #2 Google'den arama yapıp görseller ve üstte bulunan png sekmesine tıklarsanız png formatları gelir.
Jroxy Kilopat Katılım 21 Aralık 2018 Mesajlar 370 Çözümler 3 Yer Sivas Daha fazla Meslek Öğrenci 4 Ağustos 2019 #3 yyildirayy dedi: Google'den arama yapıp görseller ve üstte bulunan png sekmesine tıklarsanız png formatları gelir. Genişletmek için tıkla... İşte aradığım oyunun png formatları yok. Kendi sitesinde de png var ama .webb uzantılı indiriyor onuda Adobe CS6'ya atamıyorum.
yyildirayy dedi: Google'den arama yapıp görseller ve üstte bulunan png sekmesine tıklarsanız png formatları gelir. Genişletmek için tıkla... İşte aradığım oyunun png formatları yok. Kendi sitesinde de png var ama .webb uzantılı indiriyor onuda Adobe CS6'ya atamıyorum.
dgknbzglu Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2019 Mesajlar 1.531 Çözümler 54 Yer İstanbul/Maltepe Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek PHP Developer 5 Ağustos 2019 #4 İndirmek istediğin .webp uzantılı resmin linkinin sonundaki "-rw" uzantısını silip o şekilde kaydet. Büyük ihtimalle png-jpg-jpeg olarak kayıt edebileceksin.
İndirmek istediğin .webp uzantılı resmin linkinin sonundaki "-rw" uzantısını silip o şekilde kaydet. Büyük ihtimalle png-jpg-jpeg olarak kayıt edebileceksin.