Wyrsay Femtopat Katılım 16 Ocak 2025 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2025 #1 İyi sosyaller değerli kullanıcılar. Uzun süredir tasarım ile uğraşıyorum ve kendi tasarımımı paylaşmaya hazır hissetim. Eleştirmekten çekinmeyin eksiklerimi görmek istiyorum. Dosya Ekleri 6.jpg 842 KB · Görüntüleme: 51 Son düzenleyen: Moderatör: 28 Ocak 2025
İyi sosyaller değerli kullanıcılar. Uzun süredir tasarım ile uğraşıyorum ve kendi tasarımımı paylaşmaya hazır hissetim. Eleştirmekten çekinmeyin eksiklerimi görmek istiyorum.
denizbaranseker0 Centipat Katılım 19 Kasım 2024 Mesajlar 1.107 Çözümler 5 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2025 #2 Her ikisininde font biraz kötü olmuş bence.
The Real Ferid Hectopat Katılım 26 Temmuz 2023 Mesajlar 1.786 Çözümler 9 Yer Deutschland Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2025 #3 İyi fakat psikoljinin fontu kötü.
Wyrsay Femtopat Katılım 16 Ocak 2025 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2025 #4 Teşekkür ediyorum.
Pate Decapat Katılım 8 Nisan 2023 Mesajlar 538 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2025 #5 Hocam karakterin kafası pek olmamış.
Wyrsay Femtopat Katılım 16 Ocak 2025 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2025 #6 Pate dedi: Hocam karakterin kafası pek olmamış. Genişletmek için tıkla... Karakteri aldığım yer farklı bir videonun thumbnailinden hocam. Dosya Ekleri hq720.jpg 87,1 KB · Görüntüleme: 38
Pate dedi: Hocam karakterin kafası pek olmamış. Genişletmek için tıkla... Karakteri aldığım yer farklı bir videonun thumbnailinden hocam.
Pate Decapat Katılım 8 Nisan 2023 Mesajlar 538 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2025 #7 Wyrsay dedi: Karakteri aldığım yer farklı bir videonun thumbnailinden hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam Bad Parenting karakterini demiştim.
Wyrsay dedi: Karakteri aldığım yer farklı bir videonun thumbnailinden hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam Bad Parenting karakterini demiştim.
Wyrsay Femtopat Katılım 16 Ocak 2025 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2025 #8 Pate dedi: Hocam bad parenting karakterini demiştim. Genişletmek için tıkla... Doğru haklısın hocam aldığım yerde öyleydi ancak bir iki dakikada düz yapabilirdim ve alttan gelen ışığın önünü çok kapattığını yeni fark ettim.
Pate dedi: Hocam bad parenting karakterini demiştim. Genişletmek için tıkla... Doğru haklısın hocam aldığım yerde öyleydi ancak bir iki dakikada düz yapabilirdim ve alttan gelen ışığın önünü çok kapattığını yeni fark ettim.