Smmmhunter Megapat Katılım 29 Ağustos 2021 Mesajlar 8.017 Makaleler 1 Çözümler 110 Yer Tulum, Meksika 4 Ekim 2024 #21 NeverGive Up dedi: Intel mi AMD mi işlemcin 30 40 bin demişsin eğer AMD ise MSI MSI MEG ace Thunderbolt 4 var. Genişletmek için tıkla... AMD'de nasıl Thunderbolt oluyor hocam? O USB 4 olmasın. TB4 desteği gelmiş. Yeni gördüm de AM5'te göremedim.
NeverGive Up dedi: Intel mi AMD mi işlemcin 30 40 bin demişsin eğer AMD ise MSI MSI MEG ace Thunderbolt 4 var. Genişletmek için tıkla... AMD'de nasıl Thunderbolt oluyor hocam? O USB 4 olmasın. TB4 desteği gelmiş. Yeni gördüm de AM5'te göremedim.
NeverGive Up Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Mayıs 2020 Mesajlar 3.743 5 Ekim 2024 #22 Smmmhunter dedi: AMD'de nasıl Thunderbolt oluyor hocam? O USB 4 olmasın. TB4 desteği gelmiş. Yeni gördüm de AM5'te göremedim. Genişletmek için tıkla... Evet usb 4müş yanlış bilgi verdim galiba özür..
Smmmhunter dedi: AMD'de nasıl Thunderbolt oluyor hocam? O USB 4 olmasın. TB4 desteği gelmiş. Yeni gördüm de AM5'te göremedim. Genişletmek için tıkla... Evet usb 4müş yanlış bilgi verdim galiba özür..
andheartman Hectopat Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 33 3 Mart 2025 #23 Dante Zoldyck dedi: Zdma biliyor musunuz? İşte onun için istiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam saatlerdir araştırıyorum birşey bulamadım. Zdma nedir ve thunderbolt ile nasıl bir bağlantı yapacaksınız?
Dante Zoldyck dedi: Zdma biliyor musunuz? İşte onun için istiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam saatlerdir araştırıyorum birşey bulamadım. Zdma nedir ve thunderbolt ile nasıl bir bağlantı yapacaksınız?