Thunderbolt to USB gibi bir aparat bulamadım dostum. USB çoklayıcı al.
USB bellek çalıştırması için kaliteli bir çoklayıcıya ihtiyacın var. USB belleği okuyacak yeterli hıza getiremiyor çoklayıcı. Çoklarken çok fazla veri kaybı yaratıyor bu yüzden windows görmüyor. Ama mouse, klavye, gamepad gibi şeyler hız istemiyorlar. USB 1.0 bile çalıştırır. Saniyede en fazla 200 hamle yaparsın böyle şeylerle ama flaş gibi şeyler 300mbps kadar hızlara çıkarlar. Yani elinde varsa neden denemeyesin ki? Çalıştırır yüksek ihtimal.Evde bir tane var ama HD USB bellek çalıştırmıyor onu çalıştırır mi?
USB bellek çalıştırması için kaliteli bir çoklayıcıya ihtiyacın var. USB belleği okuyacak yeterli hıza getiremiyor çoklayıcı. Çoklarken çok fazla veri kaybı yaratıyor bu yüzden Windows görmüyor. Ama mouse, klavye, gamepad gibi şeyler hız istemiyorlar. USB 1.0 bile çalıştırır. Saniyede en fazla 200 hamle yaparsın böyle şeylerle ama flash gibi şeyler 300Mbps kadar hızlara çıkarlar. Yani elinde varsa neden denemeyesin ki? Çalıştırır yüksek ihtimal.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.