ThundeRobot, Gaming.Gen.TR üzerinden ülkemize giriş yaptı. Şu an stoklarda yok fakat yakında gelecekler. Özellikle laptop konusunda Game Garaj, Monster ve Excalibur'a direkt rakip. Umarım düzgün fiyattan gelirler ve kasaları inanılmaz hoş duruyor. Mouse, klavye ve monitör gibi konulardada ürünler gelecekmiş.
www.gaming.gen.tr
Gördüğünüz gibi tasarım çok şık. Umarım soğutma gibi konulardada iyi olur.
9850HX işlemciyi ilk defa görüyorum. @Adlin hocama sorduğumda bana bu markanın şimdiki kasalarının çoğunun BYD kasa olduğunu söylemişti. Kontrol merkezi kötüymüş ama bu serilerde iyileştirmelere gidilmiş. BYD son zamanlarda bu hazır kasa olayına giriş yapan bir firma fakat ona rağmen iyilermiş. Türkiye'ye yeni giriş yaptıkları için pahalı fiyattan satmazlar diye düşünüyorum. Yorumlarınızı bekliyorum.
ThundeRobot
Gördüğünüz gibi tasarım çok şık. Umarım soğutma gibi konulardada iyi olur.
9850HX işlemciyi ilk defa görüyorum. @Adlin hocama sorduğumda bana bu markanın şimdiki kasalarının çoğunun BYD kasa olduğunu söylemişti. Kontrol merkezi kötüymüş ama bu serilerde iyileştirmelere gidilmiş. BYD son zamanlarda bu hazır kasa olayına giriş yapan bir firma fakat ona rağmen iyilermiş. Türkiye'ye yeni giriş yaptıkları için pahalı fiyattan satmazlar diye düşünüyorum. Yorumlarınızı bekliyorum.
Son düzenleme: