THY 20 bin TL farka değer mi?

Makaleler
5
Daha fazla  
Yurt dışı gezisi için bir plan yaptık. Ancak şu an tam karar veremediğimiz bir durum var. 2 havacılık şirketi(doğru mu söyledim bilmiyorum) seçeneğimiz var. Biri corendon diğeri THY. Sizce THY fazladan 20bin TL ödemeye değer mi yoksa corendonda iyi midir? Herhangi bir aksi durum, gecikme vb çıkarır mı? Yoksa direkt en sağlamı 20bin TL fazla verip THY mı tercih etmeliyiz?

Ailemde THY ile Afrikaya çalışmaya giden tanıdığım var. Cezayire gittiler. Herhangi bir sorun yaşamadılar. 2 kez gittiler. Git gel 4 ediyor. 20 bin TL fark az değil ancak vermediğiniz 20 bin tl için de rezil olmanıza değmez. Olursunuz demiyorum ancak tam kurumsal ve disiplinli çalışan bir şirket varken bence çok da düşünmemek gerekiyor. Yurt dışı planı yapılmışsa ayrılmayacak yüksek bir miktar değil bence.

Ailemde THY ile Afrika'ya çalışmaya giden tanıdığım var. Cezayir'e gittiler. Herhangi bir sorun yaşamadılar. 2 kez gittiler. Git gel 4 ediyor. 20 bin TL fark az değil ancak vermediğiniz 20 bin TL için de rezil olmanıza değmez. Olursunuz demiyorum ancak tam kurumsal ve disiplinli çalışan bir şirket varken bence çok da düşünmemek gerekiyor. Yurt dışı planı yapılmışsa ayrılmayacak yüksek bir miktar değil bence.

Son dediğinize katılmıyorum yurt dışı türkiyemizden daha uygun. 20bin TL de çok iyi para yapıyor dislike atan arkadaş neden attığını açıklasaydı iyiydi.

Son dediğinize katılmıyorum yurt dışı türkiyemizden daha uygun. 20bin TL de çok iyi para yapıyor dislike atan arkadaş neden attığını açıklasaydı iyiydi.
Yurt dışı için 20 bin tl iyi para yapıyor haklısınız 520 dolar. Ancak türkiyede özellikle istanbul gibi yerlerde adamakıllı bir seyehat gezme planı yapamıyorsunuz. Yurt dışında olsalar 20k'yı saklasınlar derdim ancak Türkiyede hiçbir şey yapamıyorken neden iyi bir şirketle seyehatlerini sorunsuz halletmesinler ki?

Ayrıca beğenmeyen o arkadaş nerede bana katılmadığını açıklasa iyiydi. Şuan sadece muhalefet olmak için atmış oluyor çünkü.

Yurt dışı için 20 bin TL iyi para yapıyor haklısınız 520 dolar. Ancak Türkiye'de özellikle İstanbul gibi yerlerde adamakıllı bir seyahat gezme planı yapamıyorsunuz. Yurt dışında olsalar 20K'yı saklasınlar derdim ancak Türkiye'de hiçbir şey yapamıyorken neden iyi bir şirketle seyehatlerini sorunsuz halletmesinler ki?

Ayrıca beğenmeyen o arkadaş nerede bana katılmadığını açıklasa iyiydi. Şu an sadece muhalefet olmak için atmış oluyor çünkü.

Sorun yaşanmıyor yaşansa bile 20bin TL'yi keşke verseydim diyebileceğiniz sıkıntı yaşayanı duymadım çok büyük fark. Sanırım arkadaş 20bin TL farkın içinde tek seferde uçuş/aktarmalı uçuş farkının olduğunu bilmiyor

Sorun yaşanmıyor yaşansa bile 20bin TL'yi keşke verseydim diyebileceğiniz sıkıntı yaşayanı duymadım çok büyük fark. Sanırım arkadaş 20bin TL farkın içinde tek seferde uçuş/aktarmalı uçuş farkının olduğunu bilmiyor
Sorun yaşanmıyor diyorsanız biz kararı konu sahibine bırakalım hocam.

Hocam son bir de tur şirketine iletişime geçeceğiz, şimdilik baktığım kadarıyla corendon epey ortaya karışık duruyor yorumları. Çok iyi diyende var beş para etmez diyende. @closed.selim @Aydoğan BV hepinize teşekkürler kafamda az çok bir zemin oluşturdum gibi. Eğer diğer iletişime geçtiğim yerlerdende corendon hakkında aşırı kötü yorum almazsan oraya bakacağım 20bin TL'yi oraya değil de gezdiğimiz ülkede harcamış olurum. Kötü yorum alırsam genel olarak THY bakacağız artık.

Yeni konular

Geri
Yukarı