THY koltuk düzenine göre uçak belirleme

Makaleler
3
Yer
Konya veya İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
THY'den 27 Ocak günü TK2171 ESB - IST uçuşuma Business bilet aldım. Alırken 787 yazıyordu. Hâlâ 787 olarak gözüküyor ama koltuk düzeni garip geldi. Hangi uçağa ait ve hangisini önerirsiniz?

@Jira @painkiller

Son düzenleme:
787-9 Business'i bu yüksek ihtimalle. Ben olsam eğer teksem sonlardan tekli cam kenarı seçerdim.
7K cam kenarı aldım. 787 Business kabinin 1-2-1 düzene sahip olduğunu biliyorum ama kafamı 2-0-2 koltuklar karıştırdı. Liseden beri hayalini kuruyordum umarım aksilik olmaz da 787 ile seyahat ederim

7K cam kenarı aldım. 787 Business kabinin 1-2-1 düzene sahip olduğunu biliyorum ama kafamı 2-0-2 koltuklar karıştırdı. Liseden beri hayalini kuruyordum umarım aksilik olmaz da 787 ile seyahat ederim
Sizin adınıza çok sevindim. Teknoloji harikası, çok büyük bir uçak. THY yurt içi uçuşlarında bazen böyle geniş gövdelileri tercih edebiliyor(A350,B787,B777 gibi).En iyi koltuklarından birini tercih etmişsiniz. İyi uçuşlar:

2-0-2 düzeni de 2 kişi için güzel bir seçim olacağından bu konfigürasyon mantıklı duruyor.

787 güzel, konforlu, teknolojik uçaktır. İyi uçuşlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…