THY'nin 50 Gündür İran Tahran'da Kalan A330-2'si

• Konuyu başlatan Jira
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 20
  • Görüntüleme 1.909
Alakası yok. Ben gerçekleri söylüyorum. Şimdi Pegasus Teknikle falan karşılaştırma da :)
Pegasus'ta A330 mu var?:) Ben OnurAir üzerinden söyledim ama kimseyi de kalkıp savunmam açıkçası bana ne:) Ama sen biraz daha duygusal yaklaşıyorsun bu konularda sadece:)

Senin de Pegasus sevdan var, ondan örnek verdim :)

Savunduğum bir şey yok. THY Teknik'in Avrupa'da aldığı ödüller, başarılar belli. Girdiği denetimlerden aldığı sonuçlar belli. Ben sonuçlara bağlı konuşuyorum. Duygusallığa göre değil. Ve işin içinde olduğum için bizzat biliyorum, yoksa bana ne.

THY'de biraz garezin var senin de, kabul et :)

Tamam fiyatlar cep yakıyor ama poponuz sağlam uçuyorsunuz :D
Valla bana sorun yok, ben zaten önde oturuyorum:) Bana göre aynı Boeing aynı Airbus:) Arkadakilerin keyfi bilir🤣

İyi Allah'tan THY'nin ekransız 737'lerine denk gelmemişsiniz :D
Yolcu olarak mı diyorsun? Kokpit olarak mı? Bir Tailwind uçuşumuz var ki şaşırırsın:) Analog göstergeli Boeing mi olur ya🤣 Çıldırmış bunlar, Cessna gibi Boeing kullandırdılar resmen🤣

Yolcu olarak. 737 mekanik bir uçak zaten, bilirsin. NG serisi kokpit olarak iyidir. Max'la daha da geliştireceklerdi ki ellerinde patladı :D

Bu arada o manuel kokpiti kadar içinde teknik olarak çalışmak da bir o kadar mekaniktir, zordur :) Zor uçak ama severiz. 777 kokpiti ve 787 kokpiti ise wow dedirtir ama asla bir Airbus kadar geniş kokpitleri yok :)

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı