Tıbbi sekreterlik okurken KPSS'ye çalışılsa 2026'ta atanılabilir mi?

ayselyalçın

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, ben açıktan Tıbbi Dökümantasyon ve Sekreterlik okuyorum. 2026 yılında bitireceğim bölümü. 2024 Önlisans KPSS’ye girdim ama hiç çalışmama rağmen 77 puan yaptım. YÖK Başkanı 2025’te TDS’den alım yapıp tamamlayacağız diye bir açıklama yapmış. Ama 2026’da KPSS’den biraz yüksek bir puan alsak da atanabilir miyim sizce?

Bir de Tıbbi Görüntüleme (Radyoloji) bölümü için kaydım var ama çalıştığım için gidemiyorum. Bu bölümü bitirmem için önerileriniz var mı? Hem çalışıp hem okuyan arkadaşlar (ben hafta içi full çalışıyorum), bana yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler. 😊

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba, ben açıktan tıbbi dokümantasyon ve sekreterlik okuyorum. 2026 yılında bitireceğim bölümü. 2024 ön lisans KPSS'ye girdim ama hiç çalışmama rağmen 77 puan yaptım. YÖK başkanı 2025'te Tds'den alım yapıp tamamlayacağız diye bir açıklama yapmış. Ama 2026'da KPSS'den biraz yüksek bir puan alsak da atanabilir miyim sizce?

Bir de tıbbi görüntüleme (radyoloji) bölümü için kaydım var ama çalıştığım için gidemiyorum. Bu bölümü bitirmem için önerileriniz var mı? Hem çalışıp hem okuyan arkadaşlar (ben hafta içi full çalışıyorum), bana yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler. 😊

Biraz hortlatma oluyor ama 2025 tds alımı son alım olacak ibaresi bence çok doğru olmadığını düşünüyorum. Yine alım olur ama az olur herhalde bilmiyorum. KPSS'den 87 ve üzeri aldığın takdirde her türlü atanırsın.

Biraz hortlatma oluyor ama 2025 tds alımı son alım olacak ibaresi bence çok doğru olmadığını düşünüyorum. Yine alım olur ama az olur herhalde bilmiyorum. KPSS'den 87 ve üzeri aldığın takdirde her türlü atanırsın.
Bende az olur diye tahmin ediyorum ama önlisans kpssden en az 85 alırsam atanabilirim gibime geliyor memleketim ve çevre illeri son atamalarda hep 83-84 ile kapatmışlar

Bende az olur diye tahmin ediyorum ama ön lisans KPSS'den en az 85 alırsam atanabilirim gibime geliyor memleketim ve çevre illeri son atamalarda hep 83-84 ile kapatmışlar.

Aynen öyle. Ben 2016'dan beri hep aynı şeyi duyuyorum sagligin onu kapandi saglik bitti artik atamazlar bu sene kesin 90 olur diye diye 8 9 sene geçti ve hala aynı laflar devam ediyor sen çalış +85 al %85 atanırsın :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı