Tigoes K9 vs Everest Rampage KB-R7

ThEaXidd37

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
İyi geceler herkese, 2 klavye arasında kaldım. Hangisini almalıyım?
  • Tigoes K9
  • Everest Rampage KB-R7

Son düzenleyen: Moderatör:
Her ikisi de kalitesiz ürünlerdir ve kısa süreli kullanımda bile arıza çıkarmaları muhtemel. Arıza çıkarmasa bile memnun etmeme olasılığı çok yüksek. Bu bütçede oyuncu ekipmanları almaktansa ofis ürünlerine yönelinmeli. Logitech K120 alınabilir.

Bütçe arttırıp MotoSpeed K70 ya da G103 almanı öneririm. Bütçe arttıramıyorsan Akif Hocamın da dediği gibi ofis ürünlerine yönelmelisin.

Tigoes K9 biraz fazla ses çıkartır. Eğer fazla ses çıkarması sizin için sorun değilse Tigoes K9 alabilirsiniz.

İkisini de alma. İkisi de birbirinden kalitesiz. Çok narin de kullansanız kendi kendine, bozulacaktır muhtemelen. Tavsiyem bütçenizi arttırıp, Logitech G103 almanız. Eğer bütçe arttıramazsanız tavsiyem, Logitech K120.

tigoes k9 kullanıyorum 6 aydır en ufak bir sorunla karşılaşmadım.Fakat sık kullandığın tuşlar silinebiliyor, haberin olsun benim pek umruma değil sesi ve ışığı için almıştım.Ayrıca teknolojik ürün bu bende bişe olmadı ama sende olabilir şans..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…