Tigoes K9 vs Everest Rampage KB-R7

Her ikisi de kalitesiz ürünlerdir ve kısa süreli kullanımda bile arıza çıkarmaları muhtemel. Arıza çıkarmasa bile memnun etmeme olasılığı çok yüksek. Bu bütçede oyuncu ekipmanları almaktansa ofis ürünlerine yönelinmeli. Logitech K120 alınabilir.

Bütçe arttırıp MotoSpeed K70 ya da G103 almanı öneririm. Bütçe arttıramıyorsan Akif Hocamın da dediği gibi ofis ürünlerine yönelmelisin.

İkisini de alma. İkisi de birbirinden kalitesiz. Çok narin de kullansanız kendi kendine, bozulacaktır muhtemelen. Tavsiyem bütçenizi arttırıp, Logitech G103 almanız. Eğer bütçe arttıramazsanız tavsiyem, Logitech K120.

tigoes k9 kullanıyorum 6 aydır en ufak bir sorunla karşılaşmadım.Fakat sık kullandığın tuşlar silinebiliyor, haberin olsun benim pek umruma değil sesi ve ışığı için almıştım.Ayrıca teknolojik ürün bu bende bişe olmadı ama sende olabilir şans..

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı