F freeZyX Hectopat Katılım 3 Mart 2021 Mesajlar 228 20 Temmuz 2024 #1 Tıkla Gelsin'den 21.38 de sipariş verdim ve 22.00'dan beri müşteri temsilcisine bağlanamıyorum. Popeyes'a şikayet etme hakkım var mı?
Tıkla Gelsin'den 21.38 de sipariş verdim ve 22.00'dan beri müşteri temsilcisine bağlanamıyorum. Popeyes'a şikayet etme hakkım var mı?
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.198 Makaleler 3 Çözümler 194 20 Temmuz 2024 #2 Ödeme sorunları veya başka bir sebeple bağlanıp iptal edilmesini isteyebilirsiniz. İptal etmeleri gerekiyor 1 saati geçtiyse.
Ödeme sorunları veya başka bir sebeple bağlanıp iptal edilmesini isteyebilirsiniz. İptal etmeleri gerekiyor 1 saati geçtiyse.
F freeZyX Hectopat Katılım 3 Mart 2021 Mesajlar 228 20 Temmuz 2024 #3 ItsAllGoodman dedi: Ödeme sorunları veya başka bir sebeple bağlanıp iptal edilmesini isteyebilirsiniz. İptal etmeleri gerekiyor 1 saati geçtiyse. Genişletmek için tıkla... Müşteri hizmetlerine bağlanamıyorum ki saat 22.00'den beri onu deniyorum cidden kullanılmaz bu tıkla gelsin.
ItsAllGoodman dedi: Ödeme sorunları veya başka bir sebeple bağlanıp iptal edilmesini isteyebilirsiniz. İptal etmeleri gerekiyor 1 saati geçtiyse. Genişletmek için tıkla... Müşteri hizmetlerine bağlanamıyorum ki saat 22.00'den beri onu deniyorum cidden kullanılmaz bu tıkla gelsin.