TikTok dilencileri hakkında ne düşünüyorsunuz?

TikTok dilencilerinden kastınız nedir? TikTok'tan nefret ederim; lakin konu mesajını anlayamadım. TikTok'ta dilenenler mi var; yoksa TikTok kullanıcılarına dilenci mi deniyor.

Çok vakıf değilim bu konuya.

Düpedüz para atın diye yayın açıp yalvarıyorlar.
 
Sokakda gördüğümüz dilencilerin sanal versiyonu para için yapmayacakları şey yok pek bir şey düşünmeye gerek yok mallar işte.
 
Gelecekte çocukları olunca, çocuklarına nasıl cevap verecekler? Ne diyecekler? Çocuk bi bakacak annesi değişik hareketler yapmış, kendini rezil etmiş. Bu çocuk okulda annesinin adını nasıl söyleyecek? Bu utanma duygusuyla o çocuk nasıl sosyal olabilecek?
Çocuk yapma(malılar)yacaklar. Keşke her önüne gelen çocuk yapamasa. Ama maalesef bunu denetleyemezsin.
 
Bu arada sizi kınıyorum. Yaptığınız çok ayıp bir şey. Komik de değilsiniz. Şımarık bencil birisiniz. Engelli insanlar ne alaka? Tüm engelli insanlar Tiktok dilenicisi mi? Belki sizin engeliniz yok , ama olsaydı sizin zorunuza gider miydi? Birinin seni tanımadan Tiktok dilencisi demesine? Yaptığınız aslında daha çok küfür hak ediyor ama Technopat'ta olmaz. Ama yaptığınızın Technopat'ta izin verilmemesi gerekirdi. Gülücük atan şahıs , üstüme alınmamın sebebi benim de engelimin olması. Belki komiğine gider. @SSDKullaniyorum
 

Geri
Yukarı