TikTok hakkındaki düşünceleriniz

Bana kalırsa yaratıcılığını sergileyen insanlar harici çok da iyi değil. Yanlış okumadıysam ülkemizde TikTok kullanmayanların oranı sadece %7. Ben de %7'lik dilime dahilim.
Ayrıca TikTok'ta gereksiz hareketler yapmıyor, prim kasmıyor, gösteriş yapmıyorsan TikTok kullandığın için kimse seni yargılayamaz. Ama hareketleriniz üzerinde söz hakkım olsaydı silmenizi önerebilirdim.
Amerikan'ın liberal sağ tarafının kararlarını pek benimseyen biri olmama rağmen Donald Trump'ın şu ana kadar yaptığı en iyi icraatın TikTok'u yasaklamak olduğuna inanıyorum.
 
Bu arada YouTube shorts da tiktok ile yarışır derecede. Aptalca Rus videolarından geçilmiyor. Arkada hep aynı bir fon müziği ve flash TV oyunculuğu.
 
Türk videoların bazıları komik olmayan ve Cellat'a tapma derdindeler, çok değişik bir platform zaten, hem kendinize zarar, hem de telefonunuza zarar.
 
Hiç indirip gezinmedim fakat Instagram'da karşıma çıkıp beğendiğim içeriklerin çoğu oradan çıkıyor. Genel olarak yemek tarifi veren ve müzik yapan kişileri izliyorum zaten. Bu alanlarda 'cringe' içeriğe denk gelmek zor.
 
Kullanıcının insiyatifinde olan ve kullanıcıların da genel sosyal medya içtihadı ile hareket ettiği bir yazılım. Farklı kullanılabilir ama farklının maddi getirisi yok.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı