milas1923 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Kasım 2020 Mesajlar 8.534 Makaleler 24 Çözümler 98 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 3060 İ5 11400F 16 GB 3200 MHZ RAM Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Eylül 2021 #1 Tarih bölümü için fikir arıyorum ancak bulamıyorum. Ne fikir verebilirsiniz? @LaMorte,@Fortran Programing, neden "hahaha" attin? Son düzenleme: 19 Eylül 2021
Tarih bölümü için fikir arıyorum ancak bulamıyorum. Ne fikir verebilirsiniz? @LaMorte,@Fortran Programing, neden "hahaha" attin?
Ryuji Aisaka Hectopat Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 4.226 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Eylül 2021 #2 Hocam yapmayın xD orada kaybolursunuz. Fikir olarak geçmişteki savaşların içinden fotoğrafları, kısa kısa savaş hikayeleri, ünlü komutan ve liderlerin kısa şekilde hikayesi. Aklıma gelen bunlar.
Hocam yapmayın xD orada kaybolursunuz. Fikir olarak geçmişteki savaşların içinden fotoğrafları, kısa kısa savaş hikayeleri, ünlü komutan ve liderlerin kısa şekilde hikayesi. Aklıma gelen bunlar.
mor ekmek Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Haziran 2020 Mesajlar 1.501 Çözümler 8 Yer Kocaeli 19 Eylül 2021 #3 milas1923 dedi: neden "hahaha" attin? Genişletmek için tıkla... TikTok'ta sadece racon kesenlerin olduğunu sanan insanlar. Takma kafana.
milas1923 dedi: neden "hahaha" attin? Genişletmek için tıkla... TikTok'ta sadece racon kesenlerin olduğunu sanan insanlar. Takma kafana.
milas1923 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Kasım 2020 Mesajlar 8.534 Makaleler 24 Çözümler 98 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 3060 İ5 11400F 16 GB 3200 MHZ RAM Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Eylül 2021 #4 Silinen üye dedi: Hocam yapmayın xD orada kaybolursunuz. Fikir olarak geçmişteki savaşların içinden fotoğrafları, kısa kısa savaş hikayeleri, ünlü komutan ve liderlerin kısa şekilde hikayesi. Aklıma gelen bunlar. Genişletmek için tıkla... Merak etme vicudumu sergilemeyeceğim Teşekkürler.
Silinen üye dedi: Hocam yapmayın xD orada kaybolursunuz. Fikir olarak geçmişteki savaşların içinden fotoğrafları, kısa kısa savaş hikayeleri, ünlü komutan ve liderlerin kısa şekilde hikayesi. Aklıma gelen bunlar. Genişletmek için tıkla... Merak etme vicudumu sergilemeyeceğim Teşekkürler.
2 228522 Kilopat Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 1.381 Makaleler 4 Çözümler 4 19 Eylül 2021 #5 milas1923 dedi: Tarih bölümü için fikir arıyorum ancak bulamıyorum. Ne fikir verebilirsiniz? @LaMorte,@Fortran Programing, neden "hahaha" attin? Genişletmek için tıkla... Askeri komutanlar ve başarıları ile ilgili "edit" yapın bence. Bunun gibi mesela: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
milas1923 dedi: Tarih bölümü için fikir arıyorum ancak bulamıyorum. Ne fikir verebilirsiniz? @LaMorte,@Fortran Programing, neden "hahaha" attin? Genişletmek için tıkla... Askeri komutanlar ve başarıları ile ilgili "edit" yapın bence. Bunun gibi mesela: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
aademirciogluu Megapat Katılım 13 Temmuz 2015 Mesajlar 791 Çözümler 7 19 Eylül 2021 #6 Savaş tarihi dışında bir tarih anlatmaya çalışın, tarihçi değilseniz anlatmayın.
Ryuji Aisaka Hectopat Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 4.226 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Eylül 2021 #7 228522 dedi: Askeri komutanlar ve başarıları ile ilgili "edit" yapın bence. Bunun gibi mesela: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Olabilir bu basit geçişli editlerin bile 170k civarı beğeni topladığı bir platform sonuçta.
228522 dedi: Askeri komutanlar ve başarıları ile ilgili "edit" yapın bence. Bunun gibi mesela: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Olabilir bu basit geçişli editlerin bile 170k civarı beğeni topladığı bir platform sonuçta.
milas1923 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Kasım 2020 Mesajlar 8.534 Makaleler 24 Çözümler 98 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 3060 İ5 11400F 16 GB 3200 MHZ RAM Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Eylül 2021 #8 Silinen üye dedi: Olabilir bu basit geçişli editlerin bile 170k civarı beğeni topladığı bir platform sonuçta. Genişletmek için tıkla... 228522 dedi: Askeri komutanlar ve başarıları ile ilgili "edit" yapın bence. Bunun gibi mesela: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Evet kısayoldan güzel bir şekilde insanlara tarih öğretebilirim.
Silinen üye dedi: Olabilir bu basit geçişli editlerin bile 170k civarı beğeni topladığı bir platform sonuçta. Genişletmek için tıkla... 228522 dedi: Askeri komutanlar ve başarıları ile ilgili "edit" yapın bence. Bunun gibi mesela: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Evet kısayoldan güzel bir şekilde insanlara tarih öğretebilirim.
The Shorekeeper Gigapat Sosyal Tayfı Çözüme Giden Yol Katılım 15 Nisan 2021 Mesajlar 7.760 Makaleler 22 Çözümler 280 Daha fazla Sistem Özellikleri Laptop: ASUS TUF Gaming F15 FX506LHB-HN323 İşlemci: i5-10300H Ekran kartı: GTX 1650 RAM: 16 GB 3200 MHz DDR4 Laptop Dahili Depolama: Intel SSDPEKNU512GZ Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Eylül 2021 #9 Antik zamanları anlatan videolar yapsanız güzel olabilir.
milas1923 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Kasım 2020 Mesajlar 8.534 Makaleler 24 Çözümler 98 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 3060 İ5 11400F 16 GB 3200 MHZ RAM Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Eylül 2021 #10 Bu arada genellikle Türk ve Avrupa tarihi.