TikTok kitlesi neden bu kadar kanser?

Şimdi söyle söyleyeyim. Bir söz vardı TikTok insanları aptal yapmadı aptal insanları ortaya çıkardı diye. Bence evet aptal insanları ortaya çıkardı neden YouTube girmek video atmak içerik bulmak işti beceremediler farkındaysan kitle ful genç kız ve +45 teyze ve amcalar bunlar teknolojiye alıştıkça reklamlar elde edilen kazançlar duyuldukça patladı. Bize göre muthiş garip veya bedenlerinin pazarlığıymış gibi gözüksede insanlar belli bir ar damarı aşamasını geçmiş durumdalar. Sadece ay sonu yatan paralarına bakıp mükemmel hayat yaşıyorlar. Yedikleri küfürler cabası tabii ki :) her türden insan içeride tabii şunu net söyleyebilirim LGBT' saygım vardır fakat Türkiye'de patlaması yine TikTok yüzünden :) aslında TikTok'ta onu takip edenler yüzünden.
Farkındasınız değil mi birkaç böyle LGBT bireyi 1milyondan fazla takip edip milyonlarca kez izleyen halk bunları sağladı ve yine aynı halk dışarıda LGBT' ölüm diye bağırıyor çok ilginç :)
Ne yapacak bir şey var artık ne de diyecek söz. :) her şeyden geçtim şu an TR'de TikTok'un kapatılması binlerce insanın gelir kapısını gerekli gereksiz gelir diyelim anlayın siz bitmesi demek kendi çaplarında büyük isyana yol açabilir. Olumlu ve olumsuz birçok durum yaşanabilir çünkü muthiş büyüdü işler.
 
İleride üretmesini bilen, vatanına karşı sorumluluklarını bilen, daha genel bir tabirle cahil olmayan bir nesil yetiştirirsek sosyal medyada böyle vasıfsız insanların sayısı azalmaya başlar. Uygulamayı yasaklamak gibi eylemler sadece şov olur, isteyen bir şekilde girer.
 
Valla ben TikTok'u severek kullanıyorum, çok güzel editler yapılıyor TikTok'ta. İlk başta indirdikten sonra algoritmasını değiştirmem biraz zaman aldı ama şu anki haliyle gayet iyi. İlgilendiğiniz şeyleri beğenip kaydedin, ona göre kullanın. Emin olun TikTok Türkiye ne kadar kötüyse bir o kadar da güzel bir yanı var TikTok'un.
 
Bunların akıl seviyelerini bile sorgulamak saçma. Bizim ülkemizde TikTok çeken birçok kitlede kanser, aynı Hindistan dizilerindeki sahne gibi TikTok çekiyorlar, özürlü davranışlar sergileyip çekiyorlar ya da dediğin gibi MC virüs olayını anlatıp kendisini podcast üreticisi sananlarda var.
Ülkemizdeki iktidar sebepsiz yere 2014'te YouTube'u kapatmıştı ama TikTok onca sebeplere rağmen neden kapatılmadı?
Ben tik yok kullanmayacağıma yemin ettim ve Instagram'ı da kapadım çünkü TikTok'ta oraya taşındı.
Hocam arada bir giriyorum izlemeye, midem bulanıyor, bir insan böyle hareketler niye yapar ki?

Çünkü beyinleri YOK, bu kadar basit.
Bence direk kafaları yok.

YouTube'da geçmeye başladı yavaş yavaş.
Geçti bile hocam, shorts çöp dolu.

Bir kere kapatılsa ülkede hiç bir şey değişmez.
1 Yılda ülke gelişir.

@w1llard Virüs olayı gerçek. Bir çok kişi kanıtladı, inanmamak çok kötü.
Hocam nerdeyse 4 yıldır felan kullanıyorum, bilgisayarımda da kaspersky kurulu hiç bir sıkıntı olmadı.

Yıllardır bilgisayarımda kaspersky ile birlikte kurulu ve şu ana kadar hiç bir sıkıntı yaşamadım. Bahsedilen şeyler gerçek değil.

Tiktok kitlesi hep vardı sadece biz bunları normal insanlar zannediyorduk asıl kimlikleri Tiktok ile ortaya çıktı.
Yarım akıllı çıktı hocam hepsi, bende de aynı hocam 4 yıldır bilgisayarım da launcher, hiç bir sıkıntı olmadı.

Hem kitlesi kanser hem verileri Çin'e satıyor iddası var. Bu uygulamayı daha niye kullanıyorlar?
Hocam ben sadece izliyorum, ama kitlesi aşırı derece kötü.
 
Çekenlerin çoğu akıllı şeytan gibiler. Para kazanmanın kolay yolunu bulmuşlar kullanıyorlar. İzleyenler de kafa yok. Siz de kullanın saçma sapan şeyler yapın alın paranızı. Maalesef bu devirde bu prim yapıyor
İzleyenlerin suçu ney hocam? ben hiç bir hediye, bağış yapmadan izliyorum, aynı YT'de olduğu gibi.

Valla ben TikTok'u severek kullanıyorum, çok güzel editler yapılıyor TikTok'ta. İlk başta indirdikten sonra algoritmasını değiştirmem biraz zaman aldı ama şu anki haliyle gayet iyi. İlgilendiğiniz şeyleri beğenip kaydedin, ona göre kullanın. Emin olun TikTok Türkiye ne kadar kötüyse bir o kadar da güzel bir yanı var TikTok'un.
Hocam ben de editler yapıp atıyorum, izliyorum, ama bazı kişiler aşırı kanser.
 

Geri
Yukarı