TikTok nasıldır?

İyi kişiselleştirebilirseniz cennet gibi bir mekan.
Özellikle de eğer yabancı keşfet oluşturabilirseniz.

TikTok kullanan birisi değilim ama Instagram kullanıyorsanız da aynı terane. TikTok'ta ne varsa aynısını Instagram'a da atıyorlar sağ olsunlar.

TikTok'ta gördükten sonra aynısını kenardaki işaretleri kaldırıp Instagram'a atıyorlar. Ve Instagram iyi TikTok kötü oluyor.
Kullanıyorum.(günlük yarım saat) Uygulamanın dilini İngilizce yaptım daha çok globaldeki güzel diyebileceğimiz içerikleri izliyorum ve kişileri takip ediyorum. Türkiye kısmında daha çok şarkı editi yapan profilleri takip ediyorum. Karşıma çıkan beyin yoksullarını da engelliyorum böylelikle bir daha karşıma çıkmıyor. Ama bu demek değildir ki TikTok çok güzel uygulama. Berbat ve leş içerikler var ama siz ne ile ilgilenirseniz %90 karşınıza o tarz videolar çıkıyor. Arz talep meselesi biraz.
Ayrıca Douyin yani TikTok'un çin versiyonunu da indirebilirsiniz.
Oradaki videolar aşırı kaliteli oluyor.

Ama o kanser kitleyi ilgilenmiyorum engelle yağmuruna tutmanız lazım.
Özellikle de kpop fancam kullananlara.
 
TikTok kullanan insanlar eş cinsellerden daha boştur.
Bu şekilde hakaretler hiç hoş değil. Kullanan herkes 2 3 katman gibi saçma insanlar değil. Herkesin adına konuşmadan önce hayata bakış açını değiştir. Ondan sonra gel burada insanlara hakaretlerini savur. Beni anlamışsındır sanırım dostum.
 
Belli bir kitle var (hayır, o aptal elit kitleden bahsetmiyorum. Ama keşfette karşına çıkma ihtimali düşük. TikTok tanıtma uygulamasıdır.
 
TikTok ünlü olmak isteyen bir kısım ergenin ünlü olmak için tercih etti saçma sapan bir yol.

Ve bu yolda ünlü olmanın birkaç yolu var.

-Ya her türlü cinsel organını izleyiciye göstereceksin.
-Ya çok güzel ya da çok yakışıklı olacaksın.
-Ya da cringe olarak adlandırdığımız saçma sapan hareketler yaparak ünlü olmaya çalışıcaksın.

Sana tavsiyem hem zamanına hem de kendine yazık etme boş ver arkadaşların yapsın sen git oyun oyna manita yap kitap oku ama TikTok'dan uzak dur!
 
1618595587031.png
 

Geri
Yukarı