Tilgin Modem Power Işığı Kırmızı Yanıp Sönüyor

pcuser0102

Kilopat
Daha fazla  
Merhabalar. Bugün sabah saat 12.00 civarlarında bilgisayarda oyunumu oynarken birden durduk yere modemim kapandı gibi birşey oldu ve bi 10 saniye geçtikten sonra sadece WiFi ışığı yeşil yanıyordu ve Power ışığı kırmızı yanıp sönerken www ışığı sabit kırmızı yanıyordu. Sorun tam 6 Saattir bu şekilde devam etmekte. Resetledim. Kapatıp açtım. Modem arayüzünden modemi fabrika ayarlarına döndürdüm. Oradan da yeniden başlattım. Ama sorunum hala geçmedi. Müşteri hizmetlerini aradım bana " modeme erişemiyorum " gibisinden bir şey söylediler. Ve biraz önce tekrar aradığımda " IP Adresi değişmiş " gibisinden bir şey söylediler. Ne yapmam gerekiyor? Yeni tarife aldım rahatca kullanamıyorum. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Mesai saatleri 08:30 - 12:30 / 13:30 - 17:00 diye hatırlıyorum.
Çağırdığım gün içerisinde gelirler mi yani? Bir de ben Adıyaman / Besni'De yaşıyorum. Çalışanların çoğu afedersin bir halt bilmiyor.. Gene de halledebileceklerini düşünebilir miyiz? Çağırıcam yani yarın. Bir de nereden çağırmam gerekiyor. Müşteri hizmetlerini mi arayacağım?

Aynı şeyleri biz de denedik ama sadece destek ekibi çözebildi. Sürekli arayın, tüketici hakları vb. söyleyin. Buna sebep olan şey bu internet sağlayıcının kontrol edebildiği modemlerden olması, onların uzaktan bir şey yaparken(güncelleme diye hatırlıyorum) sıkıntı oluyor ve böyle modem buga giriyor. Bize de zamanında binaya gelen kabloda problem var falan dediler ama zamanla hiç olmaz oldu. Kısaca şu an tek bildiğim çözüm müşteri hizmetlerini sürekli aramak çünkü bu kullandıkları network şekli çok garip. ADSL/VDSL gibi bol modem seçeneği yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…