Tıp için MacBook mu, iPad mi alınmalı?

Xlazy1

Hectopat
Merhaba bu sene tıp okumaya başlayacağım ve laptop gerekeceğini düşündüm bu yüzden MacBook modellerine bakmaya karar verdim. MacBook Air M1 çip ile iPad Air arasında kaldım. Sizce hangisini kullanmam daha mantıklı olur?

Yazılım veya Bilgisayar Mühendisliği gibi bölümler haricinde Üniversite için MacBook yerine iPad tercih edilmeli. Not alma gibi öğrenciler için önemli konularda yapısı gereği MacBook'tan çok daha üstün.

Neden?

Tıpta iPad neden daha öne geçiyor?
Kardeşim dedim ya. Tıp'ta not alman gerekecek. Not alma konusunda stylus desteği olsun uygulama desteği olsun MacBook'tan daha üstün. Eğer yazılım mühendisliği gibi bölümler istesen o zaman MacBook derdim çünkü yazılım konusunda iPad halen MacBook'a yetişemedi.

Merhaba bu sene tıp okumaya başlayacağım ve laptop gerekeceğini düşündüm bu yüzden MacBook modellerine bakmaya karar verdim. MacBook Air M1 çip ile iPad Air arasında kaldım. Sizce hangisini kullanmam daha mantıklı olur?

Mühendislik vb okumuyorsanız MacBook veya herhangi bir laptop işinizi görmez. Siz notlar alıyorsunuz, şekiller çiziyorsunuz ve bu yüzden iPad çok daha işinizi görecektir. Ayrıca şarj konusunda da iPad açık ara önde, iPad tercih edin bence, laptop gereksiz eziyet olur :).

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı