reybrightmysterio
Femtopat
Daha fazla
Merhaba, şu anda 10. sınıfım ve ileride derece yapmak ve bilgisayar mühendisliği okumak istiyorum ve bu yüzden de her hafta içi 3 saat cumartesi 6 saat planlı bir şekilde ders çalışıyorum.10. sınıf mat konularını Eyüp bden dinleyip orijinal Bilgi Sarmal ve sonuç yayınlarından soru çözümü yapıyorum ek olarak orijinalin mavi kdt denemelerini de çözüyorum paragraf da çözüyorum ve haftaya da rutinime geometriyi de ekleyeceğim ama bugün derste matematik hocamız eğer tıp veya mühendislik istiyorsak şimdiden her gün 6 saat ders çalışmamız gerektiğini söyledi. Eğer tıp veya mühendislik hedefimiz yoksa 3 saat çalışmalıymışız günde 150 soru çözmeliymişiz çünkü, benim okuduğum lise çok iyi bir lise değil yani düz ortalaması 80'lerde olan bir Anadolu lisesi ve okulda yaklaşık 10. sınıflar 4-5 kişi falan belki günü gününe benim gibi çalışıyordur az yani ve bizim fen lisesi öğrencilerine veya yüksek puanlı Anadolu lisesi öğrencilerine üstün düzeydeki öğrencilere yetişmemiz için bunu yapmalıymışız. Şimdiden yani ben bunu duyunca açıkçası moralim gerçekten çok bozuldu yani çok üzüldüm. Gerçekten böyle bir şey var mı? Arkadaşlar bu doğru mu derece yapmış veya bu konuda tecrübesi olanlar cevaplayabilir mi?
Son düzenleyen: Moderatör: