Tip7 fiber çalışmalarına arama sonrası mı başlandı?

Melih Hards

Femtopat
Katılım
5 Mayıs 2021
Mesajlar
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Selamunaleyküm.
2 hafta once Türk Telekom Ceo'suna mail attim bolgemizde hala ADSL var vs magduruz fiber veya en azindan VDSL istiyoruz diye. Ertesi gun benden iletisim adresi istedi ve ondan sonraki gun de Antalya genel mudurlukten arandim. Arayan kisi fiberi çekeriz, siz sadece apartmanda oturanlardan izin alırsınız, dairelere fiber kablo dagitimi için dedi kabloyu da biz verecegiz siz sadece elektrikci cagirip bina içi dagitimi yaptiracaksiniz, biz fiberi getirip kutusunu koyup hazir edecegiz dediler. Eger izin alirsaniz bu numaradan donus yapin calismalari baslatalim dediler. Ben de tabii ki apartmandakiler cins ve boyle seylerle ugrasmak istemeyeceklerini bildigim için hiç sormadim bile ve umidimi kestim.

-(1 hafta sonra)
Paket servis elemanı oldugum için pakete cikarken vesaire surekli farkli yerlere Telekom işcileri tarafindan fiber kablo cekildigini gordum. Ve birkac gun sonra ilçedeki neredeyse butun eski internet dolapları yeni nesil fiber dolabina degistirmisler. Fiber dolaplarin onunde Telekom'un logar kapagi var ve oradan turuncu fiber kablosuyla bir şeyler yapiyorlardi. Tabi bu dediklerim carsi icinde. Bugun eve giderken gordum ki; ayni fiber dolabini bizim apartmanin 200mt ilerisindeki internet dolabina koymuslar yani eskiyi yenisiyle degismisler.

Fotograf:

1620250341979.png


1620250341979.png


Şimdi sorum şu; acaba benim aramamla mı fark edip çalışmalara başladılar?
Asıl sorum da binanın 200mt civari ilerisinde bu kabin. Bizim binamiza fiber veya VDSL verirler mi yoksa bizi etkilemez mi?
Şimdiden teşekkürler.
 

Dosya Ekleri

  • 1620250327112.png
    1620250327112.png
    452,9 KB · Görüntüleme: 41
Son düzenleyen: Moderatör:

Yeni konular

Geri
Yukarı