Tipinizden nefret etmek

concerta

Kilopat
Katılım
4 Aralık 2018
Mesajlar
4.315
Makaleler
11
Çözümler
23
Oldum olası tipimi beğenmedim, bu yüzden intihar etme düşüncesindeyim. Estetik olayım diyorum ama çok para. Ergen değilim. Ne kilolu ne zayıf bir insan değilim. Kilom, boyum gayet yerinde. Kimsenin lafına aldanıp bunları yazmıyorum. Tipimi kendim zaten beğenmiyorum. Kız arkadaşlarım da oldu birbirinden güzel ama bunlara rağmen aynaya baktıkça kendime küfür edip intihar etme isteği duyuyorum. Doktor için randevu aldım ama yapacağı şey ilaç yazmak falan olacak. Bunun sorunumu çözeceğinden emin değilim çünkü aynaya baktıkça yine o istek geliyor. Aynalara küseyim diyorum ama ne yapsam ayna kendisi beni buluyor. Bir şekilde tipim ile yüz yüze geliyorum. Tavsiyelerinizi merakla bekliyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ne geregi var suratindan nefret etmenin? Ben de pek hoslanmiyorum fakat sonsuza kadar benimle olacak bir sey. Estetik olsaniz daha kotu olma durumu var, alismaniz gerek. Kendinizi nasil goruyorsaniz oyle kabul etmelisiniz. Intihar dusuncesi abartiya kaciyor kiz arkadasa sahip oldugunuzu dusununce.
 
No SS, no güven...

Genelde bu tarz düşüncelere sahip arkadaşların yakışıklıyım diye geçinen heriflerden daha yakışıklı olduğu gerçeği var. Aşağılık kompleksiniz yüzünden bu hale geldiniz. Sakal erkeğin makyajıdır, yoksa uzatın öyle deneyin bir de.
 
Son düzenleme:
Bende beğenmiyorum, ama çevrem beğeniyor. Aynalara oldukça az bakın.

Ayrıca saç, sakal ve bıyığın da önemi var. Kendinize en uygun modeli seçin, bu bir nebze içinizi rahatlatır.
 
Sanırım benim gibi Micheal Jackson hayranısınız. Şahsen ben kendisinin 2009'lu yıllar, yani en çok estetiğe sahip olduğu yıllardaki halini beğenmiyorum. Estetik yaptıracaksanız burnunuza yaptırın. Ben de çok çirkinim, burnum kocaman. Siz daha şanslısınız, sevgiliniz bile olmuş. Ben arkadaşlarım arasında hep en çirkin olarak bilinirdim, hala öyleyim. Bence siz bir tık kendinizi çirkin görüyorsunuz.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı