Tıraş Makinası Önerisi

Arseyus

Kilopat
Katılım
11 Nisan 2016
Mesajlar
774
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar merhabalar.

Saç sakal için bir tıraş makinesı arıyorum ancak artık internetteki hiçbir yoruma ve yorum sayısına güvenim kalmadı.
Sebebi çok basit mesela
Şu ürüne baktığımızda binlerce yorum atılmış ancak gel gör ki net bir şekilde söyleyebilirim ki 5 para etmez.
Kendim kullandım gerek saç olsun gerek sakal olsun hem çekme yapıyor hem iyi kesemiyor.
Belki çakma üründe olabilir çünkü berberlerde ki en basit sakal makinesı bile sıfır kesmese dahi 2 dk tahriş etmeden pürüssüz bir şekilde kesiliyor.

Sizlerden istediğim önerisi ise kullandığımda sıfır kesmese dahi tahriş etmeyen berberdeki gibi 2 dakikda saç ve sakal kesecek bir tıraş makinesı önerisi istiyorum.

Şimdiden teşekkürler.
 
Ben bunun birebir aynısını kullanıyorum sanırım ve çok memnunum. Belki sendeki üründe bir problem vardır. Eve gittiğim zaman tekrar bakıp markasından emin olacağım.
 
Doğru düzgün ekipman olan berberlerde genellikle bu iş için professional serisi makineler oluyor. Ben de 2 yıl öncesine kadar bir sürü ucuz makine alıp hiçbirinden memnun kalmadım, sonra gittiğim berberden rica ettim de kullandığı üründen getirdi. Maalesef fiyat olarak epey fazlalar, yine de kesin çözüm için düşünebilirim dersen Wella Xpert Professional HS71'e bir bak istersen.

Fiyat konusunda uyarıyorum tekrar. :D Fiyatı fazla ama öncesinden alıp çöpe attığım, basit bir sakal kesimini bile 10 dakika zar zor yapan makineler yerine tek seferde bunu alıp geçsem aynı paraya denk geliyordu.
 
Doğru düzgün ekipman olan berberlerde genellikle bu iş için professional serisi makineler oluyor. Ben de 2 yıl öncesine kadar bir sürü ucuz makine alıp hiçbirinden memnun kalmadım, sonra gittiğim berberden rica ettim de kullandığı üründen getirdi. Maalesef fiyat olarak epey fazlalar, yine de kesin çözüm için düşünebilirim dersen Wella Xpert Professional HS74'e bir bak istersen.

Fiyat konusunda uyarıyorum tekrar. :D Fiyatı fazla ama öncesinden alıp çöpe attığım, basit bir sakal kesimini bile 10 dakika zar zor yapan makineler yerine tek seferde bunu alıp geçsem aynı paraya denk geliyordu.
Vay be :) Fiyat çok umarım memnun kalmışsınızdır.
 
Dedem 10 yıl önce Moser 1400 almıştı. Hemen hemen her gün kullanırız gerek saç gerek sakal için. Hala taş gibi. Moser markasını kesinlikle öneririm.
 
1610682677182.jpeg


Şaka maka Philips mg3720/15 3000 serisi 7'si1 arada erkek bakım kiti fiyatı, teknik özellikleri, modelleri. Philips mg3720/15 erkek bakım kiti en uygun fiyatlarla sadece Vatan Bilgisayar'da. Satın Al. tavsiyemdir.
 

Geri
Yukarı