Tıraş olmak için jilet ve tıraş sabunu önerisi

• Konuyu başlatan mcf
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 5
  • Görüntüleme 1.094

mcf

Kilopat
Daha fazla  
Normalde tıraş makinem vardı, onunla tıraşı hallediyordum ama yakın zamanda makinenın başlığını tuvalete düşürdüğüm. Fırsat bu fırsat deyip jilete geçmeyi düşünüyorum. Gillette'inki gibi ve aşağıya koyduğum resimdeki gibi tıraş bıçakları olduğunu biliyorum. Kutulu tıraş köpükleri ve aşağıya koyduğum resimdeki gibi sabunlar olduğunu biliyorum. Seçimimi ne yönde yapmalıyım?
Resimdeki yolu seçersem malzemelerini nerelerde bulurum, fiyatlarını biliyor musunuz?

dfg.jpg

Normalde tıraş makinem vardı, onunla tıraşı hallediyordum ama yakın zamanda makinenın başlığını tuvalete düşürdüğüm. Fırsat bu fırsat deyip jilete geçmeyi düşünüyorum. Gillette'inki gibi ve aşağıya koyduğum resimdeki gibi tıraş bıçakları olduğunu biliyorum. Kutulu tıraş köpükleri ve aşağıya koyduğum resimdeki gibi sabunlar olduğunu biliyorum. Seçimimi ne yönde yapmalıyım?
Resimdeki yolu seçersem malzemelerini nerelerde bulurum, fiyatlarını biliyor musunuz?

Eki Görüntüle 1951987
Bence resimdekinden almayin. Cildi çok tahriş ediyor. Ve yuz/boyun hatlariniz keskinse, ozellikle girtlak tarafinda yara yapabiliyor duzgun alamiyorsunuz.

Klasik tıraş makinelerinden bahsediyorsunuz. Wilkinson Sword Classic var başlangıç için.

Klasik tıraşa ilk geçtiğimde yalan yok bayağı tahriş oluyordu fakat zamanla Gillete'den çok daha iyi olduğunu fark edeceksiniz.

Klasik tıraşa ilk geçtiğimde yalan yok bayağı tahriş oluyordu fakat zamanla Gillete'den çok daha iyi olduğunu fark edeceksiniz.

Bu arada yazmayı unutmuşum alışınca hiç tahriş olmuyor. Şu an hiç olmadı. Her sabah tıraş oluyorum.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı