Tıraşlanırken aşağıdan yukarıya yapmak sıkıntı yaratır mı?

485936

Hectopat
Ben 1-2 yıl boyunca sakallarımı ve bıyığımı aşağıdan yukarıya doğru alıyorum. Hiç kanatmadım ve eksisini de görmedim. Tam tersini yapınca yani doğru olanını çok az alıyor. Sizce bir sıkıntı çıkar mı?

YouTube'da bunun hakkında epeyi video var
Kuaför değilim fakat kendim çıkış yönüne doğru kesiyorum ( daha az batık oluşuyor)

Bir delikten 1 kıl yerine 3 kıl çıkar. Sadece bu yıllardır bende senin gibi yaparım. Orası ayrı.

Tıraş makinesi kullanırken ne yöne yaptığın pek fark etmez fakat jilet kullanırken hiçbir zaman aşağıdan yukarıya doğru tıraş olmamalısın. Tecrübelerime dayanarak söylüyorum sakal çoğaldıkça oluşan sorunları fark etmeye başlıyorsun. Bazı kıllar farklı yönlere doğru uzuyor ve karmaşık olabiliyor.

Çıkma yönüne göre olmalısınız. Cinsel bölgemi tıraşlarken hızlı ve pratik olması için aşağıdan yukarı tıraşlamıştım ve acısını bayağı çektim ilişki esnasında.

Çok fazla çıkarmaz. Jilette aşağıdan yukarı değil çıkış yönüne doğru tıraş edeceksin. Yani yukarıdan aşağıya doğru hocam. Tıraş makinasında sorun çıkartmaz ama. Eğer ergen bıyığı gibi gözüküyorsa ve 0 olmasını istiyorsan çabanı anlıyorum ama ilerde batık gibi problemler yaşayabilirsin. Birde sürekli tıraş yönünü değiştirme hep yukarıdan aşağı doğru yap. Adem elmasının olduğu yeri de aşağıdan yukarı doğru yaparsın, çıkış yönü orası çünkü ama dikkat et.

Tamam hocam zaten hiç jilete vurmadım alt takımlar dışında. Teşekkür ederim tüm cevap verenlere.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…