Tırt oyun Watch Dogs

mevsres

Kilopat
Katılım
16 Mart 2012
Mesajlar
6.392
Makaleler
7
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar oyunu ilk deneyen birisi olarak şunu söyleyeyim, şimdi Vatan'a oyun gelmedi ben de Torrent'den indirdim denedim oyunu, Vatan'a gelince oyunu beğenmememe ramen yine alacağım sırf Multiplayer için.

Arkadaşlar bir oyun bu kadar mı sıkıcı olur ya, bakın ben uzun süredir Watch Dogs beklentisi içerisinde olan birisiydim, hatta moralim bozuk olduğu zaman Watch Dogs'ın yakında çıkacağını hatırladığım zaman moralim yerine geliyordu o derece.

Yani bir GTA hayranı değilim hatta oyun çıkmadan önce oyunu sürekli GTA karşısında savunan birisiydim, ancak size şu kadarını söyleyeyim oyun bırakın GTA 5'i GTA 3'e bile rakip olabilecek bir oyun değil, GTA 5 bu oyunu siler, hatta PC'de olsa formatlar.

Oyun çıkmadan önce GTA hayranları GTA 5 daha iyi dediği zaman ben de hemen grafiklerini savunurdum oyunun, ancak gel gör ki daha grafiksel anlamda bile GTA 5'i tam olarak geçebilmiş değil. GTA 5 bir PC oyunu olsaydı bu oyunu grafiksel anlamda ezerdi, bir PS3 ve Xbox 360 oyunu olmasına ramen araba detayları GTA 5'de daha iyi, ağaçlar ve otlar falan Watch Dogs'da daha iyi ancak GTA 5'den grafiksel anlamda bile iyi olduğunu tam olarak kanıtlayamadı oyun.

Muhtemelen The Division da böyle olacak, çünkü The Division'un yayınlanan videosundaki grafikler gibi grafikler oyun çıktığında da olsa eğer o zaman bunu Watch Dogs'da da yaparlardı. Yani demek istediğim eğer Ubisoft The Division'ın videosundaki grafikleri oyunda da sunabilecek kapasitede bir yapımcı olsaydı bunu Watch dogs'da da yaparlardı, birini iyi grafikli diğerini kötü yapmazlardı.

Ubisoft'un Watch Dogs'u tırt, Assassin's Creed'i tırt, The Division muhtemelen Tırt olacak. Yani Ubisoft'un ayakta duran tek serisi Far Cry, benim tek umudum artık Far Cry 4, o da muhtemelen iyi bir oyun olacak, çünkü Far Cry 3 çok iyi bir oyundu 4'de geriye gideceklerini sanmam.
 
52B7B8359B57307F7D3CE2559C47259D.gif
 
Oyunda biraz ilerledim, ilerleyince görevler falan iyi olmaya başladı, ama yine de bir GTA değil.
 
GTA 5'e rakip olamayacaklarını bildikleri için oyunu piyasaya geç sürdüler. Oynanmayacak bir oyun değil. Yoklukta gideri var. Araba kullanmayada alışmak uzun zaman alacak. Yolları 6 şeritli yapsalar anca yolda tutabilirdim. Kaldırımda birşey bırakmadım. :)
Oyunların artık çoğunun konsollara çıkıp sonra pcye optimize edilmesi ya da daha doğrusu tam olarak optimize edilememesi hem oyunun kontrolleri olsun hemde hafif kasmaları olsun sıkıntı yaratıyor.
 
İlk oynadığımda oyunu çok eleştirdim ama sokaklara falan çıkınca sarmaya başlıyor. Eleştirildiği kadar kötü bir oyun değil. Gerçekten uzun zaman geçirip öyle yorumlamak lazım. Grafiksel açıdan da bence kat kat üstünde GTA V'in ama bir de PC'de ve PS4'te karşılaştırmak lazım.
 
Son düzenleme:
Aslında grafiksel anlamda bile GTA 5'i tam geçebilmiş değil, sadece ağaç yaprak gibi şeylerde daha üstün, o da yeni nesil konsollarda geliştirildi oyun o kadarı da olsun. Ancak arabanın sürüş dinamiği ve araba modellemesi konusunda GTA 5 daha iyi, hatta PC'de olsa düşünemiyorum bile.
 
Aynı oyunda farklı sokaklar gibi. Baya yakınlar ama Watch Dogs daha canlı duruyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı