Tissot PRC 100 Solar Quartz 39mm alınır mı?

O halde quartz ile otomatiğin arasındaki farka bakabilirsiniz, quartz pille çalışırken otomatik saatler bileğinizin hareketiyle ufak, ağır bir parçanın saatin içerisinde yerçekimi kuvvetiyle dönüp saatte bulunan zemberek adlı çok ince bir yaya kinetik enerjiyi depolamasıyla çalışıyor. Ortada elektronik bir aksam olmadan, tamamen dişli, çark, köprü ve taşlarla çalışan, mekanik bir harika taşıyor olursunuz kolunuzda.

Diğer yorum yapan, muhtemelen yaşı küçük kardeşimiz gibi ad hominem yapacak kadar ukala değilim, bir argüman sunabiliyorum en azından size.

Şimdi baktım da fiyatlara, Tissot'nun otomatiği kalmamış 25 binin altına. Benim tavsiyem temiz, garanti kapsamında Sahibinden üzerinde satılan ilanlara bakmanız olur. Ülkemizde zaten ederinin oldukça üstünde satıldığı için bu saatler çok daha uyguna gelecektir, örnek ilanlar bırakıyorum fikir vermesi açısından, bu modellere bakabilirsiniz keyfinize göre:
Tissot PRX Powermatic 80
Tissot Gentleman Powermatic 80

Farklı bir marka düşünürseniz de:
Hamilton Khaki Field Mechanical - bu kurmalı bir modeldir, otomatik dolmaz güç rezervi

Hamilton, Tissot, Glycine, Seiko Alpinist/Prospex, bu marka ve serilerden bakarsanız ilanlara ömürlük bir saat almış olursunuz. Alacağınız quartz, elektronik aksamlı saat çok yüksek ihtimal 5-10 seneye ya bozulacak ya da zaten kötü işçiliği olduğundan kozmetik anlamda değersiz kalacak. Otomatik saatlerde böyle olmuyor, hem çalışan aksamı mekanik olduğu için sizden sonraki nesillere bile kalıyor hem dış işçiliği daha özenle farklı, daha kaliteli üretim koşullarında yapıldığından göze daha çok hitap ediyor.

Sadece sıfır almayı düşünürseniz şu linklerdeki saatler gayet iyi tercihler olacaktır:
ABT Saat, güvenilir bir firmadır, Bağdat cdsinde mağazası var, ziyaret edip saatleri deneyebilirsiniz de. Buradaki markalar İsviçre yapımı Tissot, Hamilton'a nazaran daha da giriş seviye olacaktır.

Saatlere çok çok yeniyseniz Erk Koçak, Mert Kalafat gibi isimleri aratıp biraz bilgi edinebilirsiniz bu farklılıkları kavrayabilmek adına. Sadece dipnot düşeyim, Erk Kocak müşteriyi uçuk fiyatla çarpan markaların reklamını yapıyor, Aslan Saat indirimlerine aldanmayın.
Ukalalıkla ne alakası var? Görüşümü söyledim. Saat benim için tak - unuttur. İsteyen / ilgi duyan otomatik alabilir. Sunduğunuz argümanlar otomatik saat hakkında görüş değiştirmeye yeterli değil. 2007 senesinde aldığım quartz saat hala tıkır tıkır çalışıyor. Modeli beğendiğim için geçen hafta Tissot PR100 aldım.

Sahibindenden satış yaptım ama alım hiç yapmadım Param Güvende ile bir saati aldıktan sonra saatçiye kalite kontrolünü götürüp kusur bulursam iade alırlar mı?
https://shbd.io/s/ALpBLhhk
https://shbd.io/s/kqP2QSki
Sanırım birini siz atmıştınız sizce almaya değer mi?
Attığınız PRX pilli, zaten hiç beğenmediğim bir model olduğu için bir şey diyemeyeceğim, sizin zevkiniz. Alım şartlarını okuyunuz Sahibinden, günün sonunda siz yapacaksınız alışverişi. Siz onay vermeden para karşı tarafa geçmiyor, önden ilanda sorabilirsiniz saatçiye göstereceğim diye.

Benim yönlendirmemle spesifik olarak bir ilana yönelmeyin yani demek istediğim, beğenip almak sizin kararınız olmalı. Ben size düşünce yapısını söyledim kullanabileceğiniz.

Attığınız PRX pilli, zaten hiç beğenmediğim bir model olduğu için bir şey diyemeyeceğim, sizin zevkiniz. Alım şartlarını okuyunuz Sahibinden, günün sonunda siz yapacaksınız alışverişi. Siz onay vermeden para karşı tarafa geçmiyor, önden ilanda sorabilirsiniz saatçiye göstereceğim diye.

Benim yönlendirmemle spesifik olarak bir ilana yönelmeyin yani demek istediğim, beğenip almak sizin kararınız olmalı. Ben size düşünce yapısını söyledim kullanabileceğiniz.

Hocam tekrardan merhaba yine rahatsız ettim kusura bakmayın tissot prx 80 otomatik alacağım, Konyalı saatden 37bin gördüm sıfırını daha ucuz bir yerde bulabilir miyim?

Hocam tekrardan merhaba yine rahatsız ettim kusura bakmayın tissot prx 80 otomatik alacağım, Konyalı saatden 37bin gördüm sıfırını daha ucuz bir yerde bulabilir miyim?
Yurt dışından ya da yurt dışından getirip sahibinden üzerinden satanlardan bulabilirsiniz. 30 bin lira civarına satılıyordu ama tanıdığınıza getirtmeniz gerekecek.

Yurt dışından ya da yurt dışından getirip sahibinden üzerinden satanlardan bulabilirsiniz. 30 bin lira civarına satılıyordu ama tanıdığınıza getirtmeniz gerekecek.

İsviçre tissot mağazasında da 35 bine satılıyor yaklaşık TL'ye çevirince daha ucuz nerede vardır

İsviçre tissot mağazasında da 35 bine satılıyor yaklaşık TL'ye çevirince daha ucuz nerede vardır
Oradan almıyor çoğu kişi zaten. Bizde nasıl bir şeyin ucuz olduğu yeri araştırıp alıyorsanız orada da öyle yapıyor insanlar. İngilizce aratırsanız yabancı siteler çıkacaktır Avrupa içerisinde satış yapan, o da sizin araştırıp bulmanız gereken bir şey, benim söylememle alır da sorun yaşarsanız doğru olmaz.

Ama emin olun o fiyata almıyor kimse yurt dışında, çok çok daha ucuza alıyorlar. Bizim ülkede İsviçre saatleri her yerde aynı fiyat gibi saçma sapan bir söylem var, zerre doğruluğu olmayan. Yarı fiyatına Hamilton Khaki Mechanical aldı bir tanıdığım fiziksel olarak Almanya'da bir butikten. Sıfır ve resmi garantili.

Tanıdığınızın olduğu ülkedeki saat satan butikleri aratıp bulabilirsiniz.

Oradan almıyor çoğu kişi zaten. Bizde nasıl bir şeyin ucuz olduğu yeri araştırıp alıyorsanız orada da öyle yapıyor insanlar. İngilizce aratırsanız yabancı siteler çıkacaktır Avrupa içerisinde satış yapan, o da sizin araştırıp bulmanız gereken bir şey, benim söylememle alır da sorun yaşarsanız doğru olmaz.

Ama emin olun o fiyata almıyor kimse yurt dışında, çok çok daha ucuza alıyorlar. Bizim ülkede İsviçre saatleri her yerde aynı fiyat gibi saçma sapan bir söylem var, zerre doğruluğu olmayan. Yarı fiyatına Hamilton Khaki Mechanical aldı bir tanıdığım fiziksel olarak Almanya'da bir butikten. Sıfır ve resmi garantili.

Tanıdığınızın olduğu ülkedeki saat satan butikleri aratıp bulabilirsiniz.
Anladım teşekkürler

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı