beethoven35
Picopat
Daha fazla
Oyun indirimde güzel bir fiyata inmişti. Alayım dedim ama Türkçe yama yok. Olan biri atabilir mi?
2. Attığınıza baktım fakat indirilmiyor.Nasıl yok?
![]()
Titanfall 2 Türkçe Yama
Bu Türkçe yama paketi, fütüristik savaş temalı FPS oyunu Titanfall 2 için Türkçe dil dosyalarını içerir. Yama kurulumundan sonra oyunu tamamen Türkçe olarakyamatr.com
![]()
Titanfall 2 - %100 Türkçe Yama Çıktı! | DonanımHaber Forum
Yama Bilgileri: - Bu yama TG Yama tarafından yapılmıştır. - Oyunun Senaryo modu %100 Türkçe'ye çevirilmiştir. - Yama oyunun "2.0.7.0" veforum.donanimhaber.com
2. Attığınıza baktım fakat indirilmiyor.
içinde 5 tane virüs buldum exe dosyasının güvenilirmi bilememÇeviriyi yapan grubun kendi sayfası:
![]()
Titanfall 2 – Türkçe Çeviri - TG Yama
Bu yama TG Yama tarafından yapılmıştır. Oyunun Senaryo modu %100 Türkçe'ye çevirilmiştir. Yatgyama.com
Nasıl ya dün kurdum ve tarattım hiç bir sorun çıkmadı.içinde 5 tane virüs buldum exe dosyasının güvenilirmi bilemem
Tgyama en köklü çeviri gruplarındandır. Virüs vs. olmaz. False positive onlar. İçiniz rahat olsun.içinde 5 tane virüs buldum exe dosyasının güvenilirmi bilemem
Tgyama en köklü çeviri gruplarındandır. Virüs vs. olmaz. False positive onlar. İçiniz rahat olsun.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.