Tivibu Ev İnternet Hızını Düşürüyor

CagatayAvgan

Hectopat
Katılım
25 Şubat 2018
Mesajlar
38
Yer
Ankara
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Merhaba, Türk Telekom'un 16 Mbps Limitsiz ADSL İnternet'ini kullanıyorum. Hız testlerinde 13-14 Mbps arası hızları görüyorum ve 1.5 Mbps'a kadar indirme hızı alıyorum. Fakat Tivibu Ev'i açtığım zaman İnternet hızım 16'dan 7-8 Mbps'a düşüyor. İndirme hızı da 750 Kbps'ı geçmiyor. Tivibu'nun bu kadar İnternet kullanması normal mi (Tivibu Ev HD Paket Kullanıyoruz)?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer görüntü HD geliyorsa yer. Benim bildiğim 1080P 980kb/s hız istiyordu. Ama dediğim tam rakam değildir ama ona yakındır. Bi araştırman lazım.
Tekrar kontrol ettim. Dediğiniz rakam ile neredeyse aynı seviyede hız düşüyor. İndirme yaparken mecbur Tivibu'yu kapatmam lazım.
 
Tekrar kontrol ettim. Dediğiniz rakam ile neredeyse aynı seviyede hız düşüyor. İndirme yaparken mecbur Tivibu'yu kapatmam lazım.

Tivibu ev ile IPTV neredeyse aynı işlevi görüyor. Uydu'dan değil de İnternet üzerinden bağlantı alıyor. Bu da açıkken arkada bir PC sürekli 1080P video download ediyor gibi oluyor. Böyle sistemler için benim önerim min 50 Mbps İnternet ki diğer insanlarda mağdur olmasın.
 
Ben Tivibu kullanıyorum SD kalitede ama 16 Mbps hız almam gerekirken en fazla 11-10 alıyorum HD olmamasına rağmen mantıklı mı bu sizce.
 

Geri
Yukarı