Absolute_Gabe Hectopat Katılım 6 Mayıs 2017 Mesajlar 154 Çözümler 2 28 Haziran 2018 #1 Tivibu'nun arayüzünde, Youtube'a erişmenizi sağlayan bir uygulama var. Fakat ben bu uygulamadan arama yaptığımda sonuçlar kısıtlanmış çıkıyor. Kısıtlamayı ne ayarlardan ne de başka bir yerden kaldıramıyorum. Bildiğiniz herhangi bir çözümü var mı ?
Tivibu'nun arayüzünde, Youtube'a erişmenizi sağlayan bir uygulama var. Fakat ben bu uygulamadan arama yaptığımda sonuçlar kısıtlanmış çıkıyor. Kısıtlamayı ne ayarlardan ne de başka bir yerden kaldıramıyorum. Bildiğiniz herhangi bir çözümü var mı ?
Rosseckx Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Mayıs 2015 Mesajlar 2.266 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Sovngarde 28 Haziran 2018 #2 Bende aynısını yaşamıştım ancak masaüstü sürümünde çözebilmiştim. Üyeliğe göre değişiyor sanırım. Başka bir oturum açıp girmeyi deneyin. Artı 0 Eksi
Bende aynısını yaşamıştım ancak masaüstü sürümünde çözebilmiştim. Üyeliğe göre değişiyor sanırım. Başka bir oturum açıp girmeyi deneyin.
KS KS Absolute_Gabe Hectopat Katılım 6 Mayıs 2017 Mesajlar 154 Çözümler 2 28 Haziran 2018 #3 Rosseckx dedi: Bende aynısını yaşamıştım ancak masaüstü sürümünde çözebilmiştim. Üyeliğe göre değişiyor sanırım. Başka bir oturum açıp girmeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... Sanırım tarayıcı uygulaması yok bu yüzden masaüstü sürümüne erişemem. Artı 0 Eksi
Rosseckx dedi: Bende aynısını yaşamıştım ancak masaüstü sürümünde çözebilmiştim. Üyeliğe göre değişiyor sanırım. Başka bir oturum açıp girmeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... Sanırım tarayıcı uygulaması yok bu yüzden masaüstü sürümüne erişemem.