- Makaleler
- 1
Ben zaten vardır diye düşünmüştüm, fun60 gibi klavyelerde bile varsa bunlarda da vardır dedim. Siz sorunca ben de bir şüphelendim.Gaming gen' de seçince çıkmıyor. İlginç cidden.
Ben zaten vardır diye düşünmüştüm, fun60 gibi klavyelerde bile varsa bunlarda da vardır dedim. Siz sorunca ben de bir şüphelendim.Gaming gen' de seçince çıkmıyor. İlginç cidden.
Aşırı bir fark yoktur hocam, ikisinde de aynı özellikler mevcut, keyfinize göre alabilirsiniz.@Yuiis AKKO MONSGEEK MG75S HE Shine-Through Hall Effect Manyetik Switch RGB Hotswap Mekanik Gaming Klavye
Bu ikisi arasından hangisi alınır sizce, arada kaldım. Switchleri dışında aralarında önemli bi fark var mı ?![]()
Wraith W75 V2 Klavye (Manyetik Switch / HE) [Ön Sipariş]
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.