O zaman gidip sınavlara çalışıyım ben.Şu an göreviniz/işiniz neyse en iyisini yapmaya çalışın. En güzel uğraş budur.

@Lord Raiden Hocam neden üzgün attınız?
O zaman gidip sınavlara çalışıyım ben.Şu an göreviniz/işiniz neyse en iyisini yapmaya çalışın. En güzel uğraş budur.
Şu an göreviniz/işiniz neyse en iyisini yapmaya çalışın. En güzel uğraş budur.
Her şey küçük adımlarla başlar. Hiçbir şey tek seferde olmuyor, göründüğü gibi değildir bazı şeyler.
Önünüzde engeller varsa da onları aşın ki istediğiniz şeye bir adım daha yaklaşın.
Ne yapabilirim deyip hiçbir şey yapmadan hiçbir şeyi değiştiremezsiniz.
Dediğim gibi, en başta şu an göreviniz neyse en iyisini yapın.
Boş mesajınız sayesinde göz ardı listeme giren ilk kişi olmaya hak kazandınız.Mesela bütün İslam ülkelerinin lideri sayın Cumhurbaşkanımızın dediği gibi yastık altında tuttuğumuz Euro, dolar, altını kuyumcularda bozdurmak.
Bunu biz/siz değiştireceksiniz işte. Bu işler değişmediği sürece hep geriye gideceğiz.Hocam okuyoruz çalışıyoruz ama bu ülkede torpil olmadığı sürece boş olduğunu da biliyoruz.
Küçük bir artma sadece, düşer yakında.
İnşallah hocam ama bu ülkede düşse bile bir şey fark edeceğini sanmıyorum. Gene fiyatlar aynı kalacak.
Maalesef, bakalım ne olacak. Bir şeyler yapılacak fiyatlar düşecekte, çok geç olursa sıkıntı.
Hocam şu ülkede ticaret diye kazık yiyoruz ya ona üzülüyorum.