TL Launcher virüslü mü?

Tedrak

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba TL Launcher virüslü mü? Bazıları virüs diyor bazıları da bir şey yok diyor. Ekran kartı mining yapar mı?

Keşke haberim olsaydı

Bu bir eleman Youtube videosu yapmıştı virüslü diye adını unuttum. Ondan sonra bunlar da bol bol key dağıttılar millete "yorum yapın, konu ve mesaj linkini atın key hazır" diye.

O zaman da millet harıl harıl forumlarda "Tluncher güvenilir, virüs yok" demeye başladı anlayacağın. Hala devam ediyor mu bilmiyorum key olayı.

Birçok video gördüm hocam virüslü vs. diye, Türk halkı false-pozitive ile tanışmış olduvirüstotal a bakıp yok mining, yok PC bozar vs. diye birçok kişi geziyordu belki izlediğim yabancı videolarda üstte atılanın söylediği gibi anlatılıyor du. Belki o doğru olabilir ki artık pek umurumda değil kullanmıyorum. Key olayı da devam etmiyor herhalde.

@kino, bunu ben de duymuştum bir yerden. Artık doğru mu kolpa mı bilmiyorum. Ama ben bayağı bir inceledim onu, çok sıkıntılı bir şey ile karşılaşmamıştım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…