Burhan Yasin Köse
Hectopat
Yazılımcı olduğumu ve antivirüse güvendiğimi nereden çıkardınız![]()
Yazılımcısınız demedim hocam. Ancak bütün yazılımcılar antivirüs kullanacak diye bir şey yok. Antivirüsler de panzehir değil her zaman her şeyin çözümü değil.
Yazılımcı olduğumu ve antivirüse güvendiğimi nereden çıkardınız![]()
Hocam 1 sene önce darkcommet uzerınden oluşturdugum RAT'ı kendı ana bılgılsayarımda açtım bekledım oyun testi vesaire yapayım dedim hani bir oyuna 30 saniyede girer ya 1 dakikadan uzun veya o civarda girdi zaten bu yavaşlıgı hisseden bilgisayarda bir şey oldugunu anlar anlamazsada ne diyeyim diyecek bir şey yok bazen psikolojik oluyor onlarada bir şey diyemem.
Senin kullandığın ismi başka birisi kullanıyor olabilir veya Launcher'ın kendi skin plugini var ismini Launcher'ın sitesinde aratığında neyin ne olduğunu görebilirsin.Başımdan geçen bir olayı anlatmak istiyorum gece 1-2 gibiydi normal Survival oynuyordum ve bir anda herhangi bir hata veya elektrik kaçağı vb olmadan PC aniden kendini kapattı monitör dahil. Yeniden oyunu açtığımda karakterim Rus askeri olmuştu bende default steve vardı ve o gün Ukrayna bir şehiri geri almıştı Ruslardan.(hangi şehir olduğunu hatırlayamadım)bilmeyen varsa *launcher Rus merkezli bir uygulama, acaba bu tip garip bir şey tek benim mi başıma geldi buna benzer başka bir şey başkasına da oldu mu?
Bu videoyu izledim ve korkmaya başladım. Launcher'ı ve Java'yı sildim. Yine de virüs bulaşmış mıdır? Format atmam gerekiyor mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.