TLauncher'da orijinal hesap kullanmak güvenilir mi?

Hocam illa korsan Minecraft ile girmek istiyorsa girsin biz onu engellemiyoruz. Bizde istemiyoruz zaten korsan Launcher ile oynamasını ama TLauncher ile girmek yerine benim yıllardır oynadığım Launcher'la oynasın daha iyi güvenli 4 sunucuda oynuyorum Team Extreme Launcher ile hiçbir sıkıntı olmadı orijinal hesaplada girdim çalınma gibi bir durum yaşamadım.

Ancak Team Extreme gibi Client'ler yerine badlion Client gibi alternatifler önerilebilir. Hatta başka sunuculara girme desteği olsa CraftRise Launcher'ını bile öneririm
 
Ancak Team Extreme gibi Client'ler yerine badlion Client gibi alternatifler önerilebilir. Hatta başka sunuculara girme desteği olsa CraftRise Launcher'ını bile öneririm.

Ben CraftRise bilene Team Extreme Launcher ile giriyordum sonra hilelerin önüne geçemediler kendi Launcher'lerini yaptılar.
 
Orijinal hesabınızı kesinlikle o Launcher'a girmeyin eğer girmek istiyorsanız illa Titan Minecraft Launcher (Team Extreme) ile girin.
O Launcher maalesef hesapları patlatıyordu bir ara. Cidden o kadar mı işsizler bilmiyorum ama internette sitelerde dağıtılan banlı hesapları bile çalıyordu. Bir giriyordun ve ardından kapatıp açıyorsun Launcher'ı. Sonra bir bakmışsın hesap patlamış. Dediğim gibi orijinal Launcher kullanılmayacaksa en azından Badlion veya Lunar kullanmak en mantıklısı. En azından orijinaller ve hesapları patlatmıyorlar.
 
O Launcher maalesef hesapları patlatıyordu bir ara. Cidden o kadar mı işsizler bilmiyorum ama internette sitelerde dağıtılan banlı hesapları bile çalıyordu. Bir giriyordun ve ardından kapatıp açıyorsun Launcher'ı. Sonra bir bakmışsın hesap patlamış. Dediğim gibi orijinal Launcher kullanılmayacaksa en azından badlion veya lunar kullanmak en mantıklısı. En azından orijinaller ve hesapları patlatmıyorlar.

Hocam benim hesaplarım gitmedi yani dediğim gibi 4 sunucuya bu Launcher ile giriyordum hatta orijinal hesabı bilene dediğim gibi.
 
Hocam benim hesaplarım gitmedi yani dediğim gibi 4 sunucuya bu Launcher ile giriyordum hatta orijinal hesabı bile dediğim gibi.
Biraz da şans işi. Riske atmamak gerek. Sonuçta oyun 400 lira.
 
İnsanlar belli bir nedeni merak ediyor zaten. Orijinal Minecraft'a sahip olduğunuzu düşünmüyorum. Gerekli cevabı da almışssınız konu kapanab.

Belli bir nedenden dolayı TLauncher kullanmalıyım orijinal hesap açsam sıkıntı olur mu?

Tamam o belli bir neden ortadan kalktı ve TLauncher kullanmama gerek kalmadı herkese teşekkürler.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı