TLauncher'da Virüs Bulunmakta

• Konuyu başlatan Ulitoo
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 385
  • Görüntüleme 40.005
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Program ekle kaldırdıysan gerek yok Java'yı sildiysen kalsın.

Bilgilerimizi kullandığın Instagram'dan tut WhatsApp WhatsApp'dan tut kullandığın telefon şirketi dahil satıyor sen kendini güvendemi hissediyorsun şu an t*auncher kullanmadığın için.
spyware takip ediyorsun ne yaptın kimle konuştun tüm bilgileri cekiyorlar. Kredi kartı v.s.

Bilgilerimizi kullandığın Instagram'dan tut WhatsApp WhatsApp'dan tut kullandığın telefon şirketi dahil satıyor sen kendini güvendemi hissediyorsun şu an t*auncher kullanmadığın için.

Evet 😀

Hala tam anlamıyla bir kanıt yok, öyle mi?

Tauncher adındaki Rus şirketinin hakkı arthur adındaki geliştiricinin elinden zorla alınmıştır. Tauncher, içinde Minecraft'ın farklı sürümlerinin olduğu bir indirme yeri sunar, buradan sürüm seçebilir, indirebilirsiniz.

Malwarebytes, Kaspersky gibi programların bunu tarayamamasının sebebi Tauncher'ın bu indirme yerinde kendi özel jar dosyalarını yapıp içine miner kodları yerleştirmesi.

Eğer gerçekten bir Launcher istiyorsanız, TL legacy kullanabilirsiniz. Bu program halen arthur tarafından geliştiriliyor ve açık kaynak kodlu yani güvencesi var.

Bilerek bir kelimeyi yanlış yazdım. Yazması yasak.

Peki bana bunu kanıtlayabilir misiniz miner kodlarını?

Milyon tane Java dosyası var silmeli miyim onu soruyorum zaten 13 yaşında pek bir şey anlamıyorum ki.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı