TLauncher'da Virüs Bulunmakta

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Milyon tane Java dosyası var silmeli miyim onu soruyorum zaten 13 yaşında pek bir şey anlamıyorum ki.

Hocam silmenize gerek yok bence fakat silmek isterseniz ilk önce Denetim Masası'ndan T*auncher'i kaldırın sonra gitmezse .T*auncher klasörünü silersiniz. Sonra istediğiniz Launcher'i yükleyebilirsiniz.

launcher ile java yı denetim masasından sonra appdata daki dosyaları sildim inş gitmiştir şimdi java yı tekrar yükleyim başka launcher yüklicem(buradan indireceğim:https://www.java.com/en/download/)
Hocam silmenize gerek yok bence fakat silmek isterseniz ilk önce Denetim Masası'ndan T*auncher'i kaldırın sonra gitmezse .T*auncher klasörünü silersiniz. Sonra istediğiniz Launcher'i yükleyebilirsiniz.

Hocam gerek yok rahat olun Java'yı program ekle kaldıran sildiyseniz sorun yok.

Hocam o YouTuber'in attığı videoyu iyi izlemediğiniz belli boş savunuyorsunuz şu an. Belli olmayan bir virüs var zaten Regedit'e kadar girebilir diyor.

TLegacy Open Source bir Launcher. Orijinal sitesinden bakabilirsiniz.

Böyle bir kanıt var ama yeterli midir biliyorum normalde Java'nın kendi sitesi olması gerekirken.
Jre adlı dosya Launcher'in kendi sitesinden indirilior ve içinde casus yazılım var.

Linki buraya atsana bakayım ne nereden indiriyor güvenlimi diye.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…