TLauncher'da Virüs Bulunmakta

• Konuyu başlatan Ulitoo
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 385
  • Görüntüleme 40.021
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sanırım link atılmış fakat yabancı bir reddit topluluğunda birden fazla post atılmıştı bunun hakkında kanıtlayan tek kişiden oluşmuyor yani. Kaynak kodlarından bir sürü şey bulunmuştu diye hatırlıyorum okumuştum hepsini spyware bulunmuştu. Felaket derecede büyük virüslerden bahsetmiyoruz yanlış anlaşılma da bu yüzden kaynaklanıyor. Üstüne zaten herhangi bir şeyin arkasında Ruslar varsa o işin altında bir şey aramak gerekiyor. Açıklanmıştı orijinal launcherı insanlara indirtmemek için seneler boyu uğraşmışlardı.

Sanırım link atılmış fakat yabancı bir reddit topluluğunda birden fazla post atılmıştı bunun hakkında kanıtlayan tek kişiden oluşmuyor yani. Kaynak kodlarından bir sürü şey bulunmuştu diye hatırlıyorum okumuştum hepsini spyware bulunmuştu. Felaket derecede büyük virüslerden bahsetmiyoruz yanlış anlaşılma da bu yüzden kaynaklanıyor.
Reddit gibi bir yere ne kadar inanılır tartışılır :/

Reddit gibi bir yere ne kadar inanılır tartışılır :/
Öyle ama hocam işi bilenler çok kez fotoğraflar ile kanıtlamıştı detaylıca açıklayıp. Tartışılır dediğiniz gibi. Yine de korsan olduğu için şaşırmamak gerekiyor illaki bir açığı olacak temiz olmaz fikrimce.

Öyle ama hocam işi bilenler çok kez fotoğraflar ile kanıtlamıştı detaylıca açıklayıp. Tartışılır dediğiniz gibi. Yine de korsan olduğu için şaşırmamak gerekiyor illaki bir açığı olacak temiz olmaz fikrimce.
Temiz tabii ki olmaz. Şuan güvenli bir yerden indirdiğin içindede herahngi birşey olabilir. Bilgileri çalan bir yazılım söz konusu ortada bunu irili ufaklı nerdeyse tüm şirketler yapıyorlar zaten.

Küçükken paramız yokken TeamExtreeme kullanırdık ahh ahhh. Erişimi var mı var gidip alıp rahatınıza baksanıza.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı