Arkadaşlar biliyorsunuz uzun bir süredir internette TLauncher'in virüslü olduğuna dair söylentiler var ben uzun zamandır kullanıyorum bir şey olmadı sizce hala kullanmalı mıyım?
Arkadaşlar biliyorsunuz uzun bir süredir internette T-Launcher'in virüslü olduğuna dair söylentiler var ben uzun zamandır kullanıyorum bir şey olmadı sizce hala kullanmalı mıyım?
Her ne kadar tespit edilen 3. parti kaynaktan inen Java'nın hash değeri mevcut Java'yla uyuşsa bile risk almaya değmez. Alternatif arıyorsanız orijinal Team extream launchera yönelebilirsiniz. Ama korsanın her zaman bir riski vardır unutmayın. 2. önerdiğim MC Launcher'ın ismi neydi unuttum ama geliştiricisi orijinal Team Extreme geliştiricisi. Mevcut teamextreme T-Launcher ise internetteki yasal boşluklar kullanılarak sahibinden çalınarak geliştirilen bir proje.
Arkadaşlar biliyorsunuz uzun bir süredir internette TeLauncher'in virüslü olduğuna dair söylentiler var ben uzun zamandır kullanıyorum bir şey olmadı sizce hala kullanmalı mıyım?
Arkadaşlar biliyorsunuz uzun bir süredir internette TeLauncher (bide şunu telauncher ile yazın)'in virüslü olduğuna dair söylentiler var ben uzun zamandır kullanıyorum bir şey olmadı sizce hala kullanmalı mıyım?
Hocam crack'e karşısınız anlıyorumda premiuma ihtiyacım yok zaten online oynayan birisi değilim ben tlauncheri kullanıp kullanmaman gerektiğini sormuştum sadece. Ama yinede teşekkürler