TLauncher'in virüslü olduğunun kanıtı doğru mu?

Yıllarca kullandım bir sıkıntısını görmedim. İster virüslü olsun ister virüssüz olsun fark etmez.

Saçmalamayın, ben biliyorum banzi badi ve telelançır virüsünü silmek için anakartı kasadan söküp sonra ekran kartı ile beraber suda yıkamak yoksa yapışıyor anakarta.

Harbiden aga. Alt tarafı sağlam bi antivirüs yükleyeceksin. Format ne alaka?
 
Öyle söyleyen tipler genelde klon bir arduino ile led yakıp yazılım mühendisi olduğunu zannedenler oluyor. Çok takmaya gerek yok böyle insanları.


Hocam Minecraft evet gayet hak edildiği fiyata satılıyor ben de geçenlerde hem java hem de win 10 sürümünü aldım. Fakat ben modlu oynamayı seven biriyim. Bahsi geçen launcher mod kurma anlamında çok iyi. Tek tıkla indirebiliyorsun. Bende orjinal olmasına rağmen java sürümünü launcher dan oynamak zorunda kalıyorum. Mod kurma işinin kolay yolu yok mudur? Ne olduğu belli olmayan sürekli bir sorun çıkaran programlar ile uğraşmak istemiyorum.
Mod işleri için de orijinal hesap yani Microsoft hesap bağlantısı ile size hesabı sunan launcherlar iş görecektir. MC yoksa launcher bir şey açmıyor öyle. Şahsen ben de launcher kullanıyorum böyle.
 
Virüs falan yok. Bir MC YouTuber'i neden bir anda en çok kullanılan MC launcherının virüslü olduğunu söylesin ki. Anti-Virüs programları eften püften programlar. TL auncher virüslü değil. Kaspersky, malwerybytes vb. profesyonel Anti-Virüs programları bir şey demediğine göre bir şey yoktur. Yuukrp un paylaştığı vt linkine söylüyorum.
Yalan.
 
Windows System32 dosyası kopyalayıp bu siteye yüklesen bile bazı AV'ler virüs algılayabilir buna false positive denir.
T*auncher de buna kurban gitti virüs değil. Ki farklı siteden Java indiriyor da gözünü sevdiğim Java'yı dogrulayabiliyorsun bu bir 2.'si de git Java kendin indir sen indirince o üzerine indirme yapmıyor.
 
Ben hala tluncher kullanıyorum internetten indirdiğimiz şeylerin içinde zanten virüs var ayrıca eğer pc de java varsa zaten sıkıntı olmuyor kullanabilirsin yada dünyalarının yedeğini alıp mc yi satın alabilirsin sana kalmış.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı