TLauncher'in virüslü olduğunun kanıtı doğru mu?

İndirilen javayı incelemedikten sonra %100 güvenli veya %100 güvensiz şekilde ibare yapmakta yersiz olur çünkü çoğu launcher zaten kendi sunucularından kendilerine ait dosyalar indiriyor ki (Logo, eklenti, skin) ama benim tercihim hala orjinal launcherlar.
 
4 yıldır kullanıyorum bana bir şey olmadı ve o video yalan bilgi götürüyor diyorsunuz artık işletim sistemi bile bilgi götürüyor zaten bilgisayarımda Malwarebytes ve Kaspersky var.

Launcher'in kendi javasına bende güvenmedim Java'yı orijinal siteden indirin ama Launcher'de sorun yok.

Arka planda açık kalmıyor ki bilgi götürse.
 
Son düzenleme:
Ben 3 yıldır bu Launcher kullandım hallada kullanıyorum bunu arkadaşımdan bana 3 yıl önce önermişti Launcher kendi verdiği Java'yı indirmedim çünkü çalışmıyordu arkadaşımın attığı Java'yı indirdim o çalıştı kendi orijinal sitesinden indirdim hiçbir şey olmadı ne mining yapıldı ne virüs girdi konu gerçekten bayağı uzamış.
 
Ben kendi sitesinden indirmişti m Java'yı ondan sorun yaşamadım ama sonra kendi indirdiğini indirdim PC yavaşlamaya başladı.

Java fazla RAM kullanmıyor ki?

Ben kendi sitesinden indirmişti m Java'yı ondan sorun yaşamadım ama sonra kendi indirdiğini indirdim PC yavaşlamaya başladı.

Belki de virüslü Java indirmişsindir.
 

Geri
Yukarı