TLOU part 1 için DLSS FPS arttırmıyor

Gigastico

Centipat
Daha fazla  
The Last of Us Part 1'de DLSS Super Resolution'dı adı, yanlış hatırlamıyorsam. Açmama rağmen oyun içinde hiçbir FPS fark etmiyor ve görüntüde de fark yok. Yani açık gözüküyor ama çalışmıyor. Bir çözümü olan varsa yazarsa sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistemin ne? Normalde kaç FPS alıyorsun? Detay vermen gerekli.

FPS sabitlediysen mesela yükselmez.

Hocam laptop 14700 HX işlemci var ekran kartı 4070 16 GB RAM var FPS sınırlı değil örnek olarak deneyeyim dedim bir yerde açık havada 55 civarları alıyorum DLSS açınca da 55 civarlarında geziyor ama açınca GPU kullanımı azalıyor ama FPS de hiç fark yok varsa da 1 FPS falan vardır yani.

Hocam laptop 14700 HX işlemci var ekran kartı 4070 16 GB RAM var FPS sınırlı değil örnek olarak deneyeyim dedim bir yerde açık havada 55 civarları alıyorum DLSS açınca da 55 civarlarında geziyor ama açınca GPU kullanımı azalıyor ama FPS de hiç fark yok varsa da 1 FPS falan vardır yani.
DLSS DLAA mı seçili? Öyleyse FPS yükselmez, kalite falan seçmen gerekir ve varsa DLSS kare oluşturma açabilirsin yaklaşık 100 FPS alırsın bu şekilde.

DLSS DLAA mı seçili? Öyleyse FPS yükselmez, kalite falan seçmen gerekir ve varsa DLSS kare oluşturma açabilirsin yaklaşık 100 FPS alırsın bu şekilde.

Hocam DLSS açınca DLAA mı seçili olup olmadığı yazmıyor açtığımda kalite dengeli performans falan seçebiliyorum ve aynı zamanda keskinlestirmeyi değiştirebiliyorum.

Dikey-düşey senkron açık mı? Bir şey FPS sabitliyor gibi geldi bana.

Hocam acıkmış bakayım dedim ekran 144 Hz de olduğu için çok umursamamıştım atlı kısımda tekrar deneyeyim dedim DLSS'i şimdi oldu DLSS'siz 46 FPS civarlarında DLSS ile 56 civarlarında çıktı yardımınız için teşekkür ederim.

Hocam acıkmış bakayım dedim ekran 144 Hz de olduğu için çok umursamamıştım atlı kısımda tekrar deneyeyim dedim DLSS'i şimdi oldu DLSS'siz 46 FPS civarlarında DLSS ile 56 civarlarında çıktı yardımınız için teşekkür ederim.
Kare oluşturmayı da açarsan 80'i falan görürsün. Onu da mutlaka aç.

Hocam rahatsız ediyorum tekrar da kare oluşturmayı bulamadım oyunun içinde ama siz nerede olduğunu biliyor musunuz acaba?

Hocam kare oluşturma part 2 de var zannedersem internetten bakayım dedim teşekkür ederim tekrardan.

Hocam rahatsız ediyorum tekrar da kare oluşturmayı bulamadım oyunun içinde ama siz nerede olduğunu biliyor musunuz acaba?
Ben oyunu kare oluşturma gelmeden önce bitirmiştim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Burada tam olarak 5. saniyede var. Tabii korsan oynuyorsan bu güncellemeye sahip olması gerekiyor oyunun Steam veya Epic ise çoktan almıştır otomatik.

Geri
Yukarı