TLOU Part 1 oynamadan Part 2 oynanır mı?

Lecl7rc

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Excalibur G870 5060 Core 5 210H
Acer Nitro 5 AN515-55 1650 Ti i5-10400F
Acer Nitro 5 AN515-58 3050 i5-12450H
iPad Air 4.Nesil
iPhone 16
Birinci oyundaki karakter çok hantal geldi bana oynarken zorlandım. İkinci oyunda da Ellie ile oynuyormuşuz sanırım; direkt ikinci oyuna geçsem bir şey olur mu? İlk oyun çok sıktı beni.

Son düzenleyen: Moderatör:
Birinci oyundaki karakter çok hantal geldi bana oynarken zorlandım. İkinci oyunda da ellie ile oynuyormuşuz sanırım; direkt ikinci oyuna geçsem bir şey olur mu? İlk oyun çok sıktı beni.

Yani hikaye bayağı bağlantılı oynarsın oynamasına da absürt olur oyundan da bir şey anlar mısın bilemem.

Birinci oyundaki karakter çok hantal geldi bana oynarken zorlandım. İkinci oyunda da ellie ile oynuyormuşuz sanırım; direkt ikinci oyuna geçsem bir şey olur mu? İlk oyun çok sıktı beni.

Hikayeyi okuyup geçebilirsin bence. Aman aman bi hikayesi de yok zaten.

Birinci oyundaki karakter çok hantal geldi bana oynarken zorlandım. İkinci oyunda da Ellie ile oynuyormuşuz sanırım; direkt ikinci oyuna geçsem bir şey olur mu? İlk oyun çok sıktı beni.
Oynanmaz, bu seri hikayesi ile bağ kurdurabilen oyunlardan. 2. oyundaki olaylar ne alaka diye söylenirken bir bakmışsın zaten oyun bitecek. Bitirmek için oynamış olursun.

İlk oyun 16 saat zaten. Ayrıca 2.oyundan çok daha güzel kesinlikle oyna. İkinci oyunu sıkılıp sildim ben çok overrated bir oyun olmuş, ilk oyun daha kısa olmasına rağmen çok daha güzel bir hikayeye sahip.

Onceki oyunları atlancak seriler var ama bence 1 i oynayın elinizdede varmış oynanışı da bence gayet güzel

Hikayeyi okuyup geçebilirsin bence. Aman aman bir hikayesi de yok zaten.

Yani hikaye bayağı bağlantılı oynarsın oynamasına da absürt olur oyundan da bir şey anlar mısın bilemem.

Joel'i anlamak için ilk oyunu es geçmezdim.

Ben bitirmenizi öneririm. Çok sıkıcı geldiyse ilk oyunun hikayesini internetten izleyip/okuyup part2'ye geçebilirsin.

Oynanmaz, bu seri hikayesi ile bağ kurdurabilen oyunlardan. 2. oyundaki olaylar ne alaka diye söylenirken bir bakmışsın zaten oyun bitecek. Bitirmek için oynamış olursun.

İkinci oyunda seni sıkacak eğer durum böyleyse. Demek ki sana göre değilmiş oyun.

İlk oyun 16 saat zaten. Ayrıca 2.oyundan çok daha güzel kesinlikle oyna. İkinci oyunu sıkılıp sildim ben çok overrated bir oyun olmuş, ilk oyun daha kısa olmasına rağmen çok daha güzel bir hikayeye sahip.

Onceki oyunları atlancak seriler var ama bence 1'i oynayın elinizdede varmış oynanışı da bence gayet güzel.

Tüm mesajları okudum ama sağ olsun bilgisayarım bozuldu artık ikisini de oynamaya gerek kalmadı.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı