Oyunun gameplay'ı ve teknik seviyesinde herkes hemfikir, zaten kimsenin de çıkıp burdakilerin aksine bir şey diyeceğini sanmıyorum. Problem nerde başlıyor tam olarak hikaye mevzusunda. Ben hikayeyi beğenen kısımdayım zevkle de oynadım ama bence hikaye akışında bir problem var. Spoilersız anlatmaya çalışırsam, sen bir olay yaşandıktan sonra, her şey olup bittiğinde, oyuncu o konuda ciddi duygular yaşadıktan sonra olayın sebebini verirsen kimse de empati yapmaz oynamakta istemez. Aslında hikaye bana gayet mantıklı geldi bu uzun uzun tartışılır spoilerlı ama sorarsanız herkesin öznel deneyimidir. Kimsenin beğenmediği bir şeyi beğenebilirsin, herkesin beğendiği bir şeyi beğenmeyebilirsin, bunlar tamamen insanların olaylara bakış açıları, düşünce tarzları ve kişiliklerine bağlı. Her oyun deneyimi oynayan oyuncuya özeldir yani ben burda beğendim diye yada başkaları beğenmedi diye kendi deneyiminden mahrum kalma. Ben şahsen bir oyun oynayacaksam ilgimi çektiyse oynarım yorumlara da ancak oyunu oynadıktan sonra bakarım çünkü her yorum sana oyun hakkında bir önyargı verecek ve doğrudan deneyimini etkileyecek. Kısacası demek istiyorum ki kendin oyna, kendi deneyimini yaşa, bunun ne zararı olabilir ki?